Α.Σ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ

Μούι Τάι / Ταεκβοντό / Κικ Μπόξινγκ

logo σχολής
Προφίλ Τεχνών

Ταεκβοντό: Το χαρακτηριστικό του τάεκβοντο είναι η εκτενής χρήση των τεχνικών ποδιών.Στο ρεπερτόριο του περιλαμβάνονται ακόμα και λακτίσματα που σπάνια βλέπει κανείς σε άλλες πολεμικές τέχνες της Άπω Ανατολής, όπως τα ψηλά ή τα ιπτάμενα λακτίσματα. Η εκτέλεση των τεχνικών αυτών με ιδιαίτερη ταχύτητα είναι και το στοιχείο που κάνει το ταεκβοντό ιδιαίτερα εντυπωσιακό ως θέαμα και του έχει χαρίσει τη μεγάλη του δημοτικότητα, τόσο εντός Κορέας όπου και έχει τον τίτλο του εθνικού αθλήματος, όσο και σε όλον τον κόσμο.

Κικ Μπόξινγκ: Όπως λέει και η ονομασία του, το κικ μπόξινγκ περιλαμβάνει τεχνικές της κλασσικής πυγμαχίας καθώς και λακτίσματα –το εύρος των χτυπημάτων και των λακτισμάτων καθορίζεται από τους κανόνες της εκάστοτε ομοσπονδίας και της εκάστοτε διοργάνωσης. Τόσο στην εξάσκηση όσο και στους αγώνες, οι αθλητές φορούν προστατευτικό εξοπλισμό και το ζητούμενο είναι, όπως και στην πυγμαχία, η συγκέντρωση πόντων ή η εξουδετέρωση του αντιπάλου με νοκ-άουτ ή νοκ-ντάουν. Αν και πρόκειται σαφώς για άθλημα και, συνεπώς, προκαλεί το ενδιαφέρον νεώτερων ασκούμενων που διαβλέπουν και την πιθανότητα συμμετοχής σε κάποια αγωνιστική διοργάνωση, δεν είναι λίγοι εκείνοι που επιλέγουν να εγγραφούν σε ένα γυμναστήριο κικ μπόξινγκ προσβλέποντας στην εκμάθησή μιας μεθόδου αυτοάμυνας
.
Στη σχολή λειτουργούν τμήματα Μούι Τάι, Αυτοάμυνας καθώς και υπάρχει η δυνατότητα για ιδιαίτερα μαθήματα στο χώρο σας.

Προφίλ Δασκάλου

Ο Βασίλης Λαγός είναι ο δάσκαλος του συλλόγου. Με μεγάλη εμπειρία στα μαχητικά αθλήματα, άνω των 35 ετών, προσπαθεί και μεταδίδει τις αρχές και τις αξίες του αγωνιστικού αθλητισμού σε μικρούς και μεγάλους.Oι αθλητές του συλλόγου λαμβάνουν μέρος στις διοργανώσεις αγώνων με αρκετές διακρίσεις. Ο σύλλογος είναι μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κικ Μπόξινγκ και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό (ITF).
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι