Α. Ο. ΔΥΝAMIKΗΣ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ

Γουίνγκ Τσουν / Σάντα

logo σχολής
Προφίλ Τέχνης

Το Wing Tzun (Wing Tsun) είναι μία κινεζική πολεμική τέχνη αυτοάμυνας η οποία αναπτύχθηκε πριν από 300 χρόνια από μια γυναίκα ονόματι Ng Mui. Φέρει δε το όνομα της πρώτης μαθήτριάς της, Yim Wing Tzun. Wing Tzun (Wing Tsun) μεταφράζεται ως "όμορφη άνοιξη" ή "διαρκής άνοιξη”. Τα κύρια σημεία του Wing Tzun (Wing Tsun) είναι η αύξηση της αμυντικής ικανότητας, καθώς και η διατήρηση και βελτίωση της υγείας σε φυσικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο. Το Wing Tzun αυξάνει την σωματική και ψυχική ευελιξία και αναπτύσσει την ικανότητα αντίληψης. Χαρακτηρίζεται από απλότητα, προσήλωση στο στόχο, αποτελεσματικότητα και φυσικές κινήσεις. Χωρίς ακροβατικές κινήσεις και χωρίς κινήσεις που να απαιτούν υπερβολική δύναμη πραγματοποιούνται οι ρέουσες, μαλακές, παρόλα αυτά όμως πολύ αποτελεσματικές τεχνικές. Το Wing Tzun (Wing Tsun) εκμεταλλεύεται την εισερχόμενη δύναμη του αντιπάλου με υποχωρητικές/εύκαμπτες κινήσεις και κινήσεις τακτικής και την στρέφει εναντίον του.


Πολεμικές Τέχνες Σχολής: Wing Tzun Kung Fu/ Kung Fu Kids/ Dynamic Knife & stick/ Dirty boxing/ Tactical training/ Sanda Sanshou


ΣΧΟΛΗ ΚΟΡΩΠΙΟΥ: Σταματίου Κουλοχέρη 9Α Τ.Κ. 19400, Μιχάλης Οικονόμου, Κιν. 6948 626 384
ΣΧΟΛΗ ΑΘΗΝΑΣ: Ζαχαρίτσα 21, Στάση Μετρό Συγγρού-Φιξ, Σπύρος Οικονόμου, Κιν. 6979633473


Προφίλ Δασκάλου

Ο Μιχαήλ Οικονόμου σπούδασε Ηλεκτρολόγος/ Μηχανικός (ΑΤΕΙ Χαλκίδος) και παράλληλα με τις σπουδές του ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το Wing Tzun Kung Fu το 2000 και το ολοκλήρωσε (Wing Tzun Kung Fu άοπλο & ένοπλο) το 2012. Είναι ο ιδρυτής & προπονητής του Αθλητικού ομίλου δυναμικής αυτοάμυνας Κορωπίου. Είναι αναγνωρισμένος προπονητής της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (Σχολή προπονητών 2014 Ε.Ο.Γ.Κ.Φ). Έχει εργαστεί ως σωματοφύλακας στον αντιπρόεδρο του Σ.Ε.Β και έχει λάβει την αντίστοιχη εκπαίδευση. Επίσης έχει εκπαιδευτεί στο F.C.S Kali (Manong Αγγελής Δημήτρης) και το σύστημα Esckrima και είναι ο δημιουργός του Dynamic knife & stick system. Είναι συγγραφέας 2 βιβλίων με τίτλο "20 years Martial Arts 2000 - 2020" καθώς επίσης "Κανονισμός σχολής & Κώδικας Δεοντολογίας"

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΣΧΟΛΗΣ

×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι