Σοφά λόγια

Οι βολές είναι μικρές παρατήρησε ο δάσκαλος, επειδή πνευματικά δεν στοχεύουν πολύ μακριά. (Eugen Herrigel)
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Διαβάστε

Άρθρα


Με ποιο τρόπο έχει επηρεάσει το διαδίκτυο την εξέλιξη των πολεμικών τεχνών.

Με ποιο τρόπο έχει επηρεάσει το διαδίκτυο την εξέλιξη των πολεμικών τεχνών.Το 1995 μόνο το 1% του ελληνικού πληθυσμού είχε πρόσβαση στο διαδίκτυο, το 2000 το 21% και το 2012 το 56%. Γίνεται αντιληπτό ότι ο ρυθμός διάδοσης του είναι μεγάλος. ..

Άσκηση και παιδί στην εποχή του Κορωνοϊού.

Άσκηση και παιδί στην εποχή του Κορωνοϊού.Η περίοδος η οποία διανύει η ανθρωπότητα έχει πολλές προκλήσεις και δυσκολίες σε κάθε πτυχή της ζωής. Η διακοπή της «κανονικότητας» και ο περιορισμός των ανθρωπίνων δραστηριοτήτων με σκοπό τον περιορισμό της εξάπλωσης της νόσου, διασαλεύει ασφαλώς πολλές διαδικασίες της ανθρώπινης φυσικής δραστηριότητας...

Σορίντζι Κένπο: το ιαπωνικό Σαολίν

Σορίντζι Κένπο: το ιαπωνικό ΣαολίνΌσοι ξέρουν κινέζικα διαβάζουν τα ιδεογράμματα “少林寺”, “Σαολίν” και όσοι ξέρουν ιαπωνικά “Σορίντζι” όμως τα άλλα δύο (“拳法”) είναι η ιαπωνική λέξη “Κένπο” (κινεζική πολεμική τέχνη) και δεν αφήνουν αμφιβολία για το ότι είναι μια ιαπωνική πολεμική τέχνη με κινεζικές ρίζες...

Μάρκους “Μπουσέσα” Αλμέιντα: στην κορυφή του BJJ

Μάρκους “Μπουσέσα” Αλμέιντα: στην κορυφή του BJJ Με χρυσά μετάλλια σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις του BJJ από το 2012 ως το 2019 -παγκόσμια πρωταθλήματα, παγκόσμια κύπελλα, παγκόσμια γκραν πρι, παναμερικανικά πρωταθλήματα, ADCC- ο Μάρκους Αλμέιντα (ή “Μπουσέσα”) από το Σάο Πάολο είναι στα 30 του ίσως ο κορυφαίος πρωταθλητής του αθλήματος. ..

Πληροφορημένες αντιδράσεις

Πληροφορημένες αντιδράσειςΈγραφα την προηγούμενη φορά για κάποιους γνωστούς μου από τον κόσμο των πολεμικών τεχνών και του βουδισμού Ζεν και για τον τρόπο που (δεν) αντιμετώπιζαν την κατάσταση της επιδημίας. ..

Βρέθηκαν συνολικά 225 αποτελέσματα

Σελίδα 1 από 45

1

Αναζήτηση

TAE KWON DO ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ
Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO
Αθλόπολις
TCMA
Ομοσπονδία Krav Maga
Bujinkan Dojo Hellas
AIKIDO DOJO HERAKLION
Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική