Εύαθλος Λευκάδας: Μεγαλη επιτυχία για αθλητή και προπονητή του συλλόγου η πρόκριση στην Εθνική ομάδα Κικ Μποξ

εικόνα άρθρου
Ο αθλητής του συλλόγου μας  ΚΟΤΣΙΝΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ και ο προπονητής Καββαδιας Ευσταθιος μετά τις διακρίσεις του αθλητή μας στο Πανελληνιο πρωτάθλημα στην Κρήτη θα  στελεχώσουνε  την Εθνικη ομάδα  εφηβων ΚΙΚ ΜΠΟΞ στην κατηγορία των -84 KG για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα ΚΙΚ ΜΠΟΞ στην ΟΥΓΓΑΡΙΑ .

Ειναι η δευτερη συμμετοχή του αθλητή μας σε διεθνείς αγώνες μετά τη συμμετοχή του με την Εθνικη ομάδα Ταεκβοντο στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ταεκβοντο στην Κροατία το 2022 .

Ο προπονητής του συλλόγου εχοντας περάσει ως αθλητής από πολλούς αγώνες στο Ταεκβοντο και στο Κικ Μποξ στο ταταμι και στο ρινγκ αντιλαμβάνεται και αισθάνεται πληρως απο το ποστο του Δασκάλου- προπονητή τη δικαίωση των προσπαθειών ετων που νιώθουν όλοι οι αθλητές όταν επιλέγονται στην Εθνική Ελλάδος γιατί η προσπάθεια ειναι πολυετής και όχι σε ένα η δυο χρόνια.

Ο σύλλογός μας Α.Γ.Α Εύαθλος Λευκάδας  Α.Γ.Α Εύαθλος Νυδρίου για πολλοστή φορά όπως και στο παρελθόν εκπροσωπεί το Ν. Λευκάδας με αθλητές σε Διεθνείς αγώνες.

Σειρά απο το σύλλογό μας εχει ο  Γαλιατσος Σπυριδων με την Εθνικη ομάδα Ανδρών για το Πανευρωπαϊκό.
Το έχουμε επισημάνει πολλές φορές οτι μόνο όταν ο σύλλογος ειναι αναγνωρισμένος και στα μητρώα της ΓΓΑ έχει δικαίωμα στη Μοριοδότηση και οι αθλητές του να συμμετέχουν στην Εθνική ομάδα.

Συγχαρητηρια στον αθλητή μας και τους γονείς του για τα 10 έτη παρουσίας και σκληρής δουλειάς. Του ευχόμαστε καλη προετοιμασία.
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι