Ιαπωνικό Φεστιβάλ στις 11 και 12 Μαϊου 2024 στην Αθήνα

εικόνα άρθρου
Το πολυαναμενόμενο Ιαπωνικό Φεστιβάλ επιστρέφει για τρίτη χρονιά, 11 και 12 Μαΐου 2024, δίνοντας την ευκαιρία στο ελληνικό κοινό να απολαύσει τις πολυποίκιλες εκφάνσεις του παραδοσιακού και σύγχρονου πολιτισμού της Χώρας του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Το διήμερο Φεστιβάλ θα φιλοξενηθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου και υπόσχεται στους επισκέπτες ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων, εργαστηρίων, επιδείξεων και ομιλιών που στοχεύουν να αναδείξουν την ομορφιά και τον πλούτο της ιαπωνικής πολιτιστικής κληρονομιάς. Μια μοναδική ευκαιρία για μικρούς και μεγάλους!

Ένα ταξίδι στον χρόνο και την ομορφιά της Ιαπωνίας!


Απανταχού καλλιτέχνες, συγγραφείς, ακαδημαϊκοί αλλά και αθλητές που αγαπούν την Ιαπωνία, θα συσπειρωθούν για να προσφέρουν στους λάτρεις του ιαπωνικού πολιτισμού μια αξέχαστη εμπειρία.

Παραστάσεις με τύμπανα taiko, επιδείξειςkimono, απολαυστικά εδέσματα, εκθέσεις bonsai, μοναδικά ιαπωνικά εμπορεύματα, διαδραστικά εργαστήρια origami, καλλιγραφίας, τελετής τσαγιού και πολλά άλλα, θα μας ταξιδέψουν στον χρόνο και θα προσφέρουν ένα μοναδικό πολιτιστικό υπερθέαμα!


Για περισσότερες πληροφορίες:
www.japanfestival.gr
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι