Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Παλαμήδειο πρωτάθλημα πολεμικών τεχνών

εικόνα άρθρου
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το «15ο Παλαμήδειο πρωτάθλημα  πολεμικών τεχνών».

Το πρωτάθλημα πραγματοποιήθηκε  για 15η χρονιά και αδειοδοτήθηκε  από την Ελληνική Ομοσπονδία  Γουσού Κουνγκ Φού, την Πανελλήνια ομοσπονδία Κικ Μπόξινγκ, και ήταν σε  συνδιοργάνωση με τον Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. του δήμου Ναυπλιέων.

Το Παλαμήδειο πρωτάθλημα μέσα από μεθοδική δουλειά και προγραμματισμό έχει εξελιχτεί σε μια από τις μεγαλύτερες περιφερειακές αθλητικές εκδηλώσεις, με οφέλη όχι μόνο στον αθλητισμό αλλά και για την τοπική οικονομία.

Στο πρωτάθλημα  πραγματοποιήθηκαν όλες οι ηλικιακές κατηγορίες στα αγωνίσματα,  Tao Lu, point fighting, qingda, τεχνικές αυτοάμυνας και kick Light.

Συμμετείχαν πάνω από 50 ελληνικά σωματεία ( Μυτιλήνη, Πάτρα, Κρήτη, Πύργος, Αττική, Τρίπολη, Κως, Αθήνα, κτλ)
Επί της ευκαιρίας ο σύλλογος  μας παρέδωσε το έπαθλο της τρίτης θέσης που είχε κατακτήσει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Κίνας, στον Πρόεδρο της Ελληνικής ομοσπονδίας Γουσου Κουνκγ φού κ. Παπαχρήστο Χρήστο. Αυτός με την σειρά του βράβευσε με αναμνηστικές  πλακέτες τον κύριο Λαμπάδα και την κυρία Κοκκινάκη για την πολυετή διάδοση του κουνγκ φού.

Να ευχαριστήσουμε τους γιατρούς των αγώνων, καθώς και την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αργολίδας που είχαν αναλάβει την υγειονομική κάλυψη. Επίσης να ευχαριστήσουμε τις τοπικές επιχειρήσεις που στήριξαν αυτήν την προσπάθεια.Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον κύριο Γιώργο Τσιώλη ( όμορφο Ταβερνάκι ) που από το πρώτο Παλαμήδειο, είναι μαζί μας.

Τέλος, ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλες τις εθελόντριες και εθελοντές που εδώ και δεκαπέντε χρόνια ανιδιοτελώς βοηθούν την διοργάνωση και ένα πολύ μεγάλο μέρος της επιτυχίας οφείλεται σε αυτούς.
Ετοιμαζόμαστε για το επόμενο Παλαμήδειο με πιθανή ημερομηνία 2&3 Νοεμβρίου 2024. Πολύ σύντομα θα το ανακοινώσουμε.

Από επιστολή του Γραφείου Τύπου του Συλλόγου Τσόι Λι Φατ Ελλαδας
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι