Ονλάιν εκπαίδευση Τάι Τσι Τσουάν

εικόνα άρθρου
Το Ται Τσι Τσουάν είναι μια όμορφη κινέζικη εσωτερική πολεμική τέχνη με ήπιες αργές κινήσεις που εστιάζουν στην εσωτερική χαλάρωση, ηρεμία και συγκέντρωση.

Η βασική εκπαίδευση του είναι η εκμάθηση μιας ειδικής σειράς κινήσεων που ονομάζεται “αργή φόρμα” ή slow set. Υπάρχουν διάφορα στυλ με ανάλογες φόρμες.

Το δικό μας στυλ ονομάζεται Dong style tai chi chuan και προέρχεται απο την Παραδοσιακή μεγάλη αργή φόρμα του στυλ Γιάνγκ.

Στα online μαθήματα θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε με τον δικό σας χρόνο και ρυθμό τις κινήσεις της φόρμας.
Στο κάθε μάθημα διδάσκεται μια μικρή σειρά κινήσεων απο όλες τις κατευθύνσεις με αναλυτική επεξήγηση των αρχών του ται τσι.

Τα μαθήματα περιλαμβάνουν το πρώτο, δεύτερο και τρίτο μέρος της αργής φόρμας.

Μετά την ολοκλήρωση του κάθε μέρους αν ο μαθητής επιθυμεί, μπορεί να κάνει και προσωπικά μαθήματα με την Λύδια Τυλλιανάκη ή κάποιον πιστοποιημένο δάσκαλο της σχολής μας, είτε διαδυκτιακά ή ζωντανά.

Επίσης αφού μάθει τη σειρά των κινήσεων θα έχει τη δυνατότητα να συμμετέχει σε σεμινάρια ώστε να τις διορθώσει και να εμβαθύνει στην φόρμα. Ο μαθητής θα μπορεί να επιλέξει την εκπαίδευση του ανά μέρος (1ο, 2ο και 3ο) αν δεν επιθυμεί να ολοκληρώσει όλη την φόρμα.

Ο συνολικός αριθμός μαθημάτων για όλην την αργή φόρμα ανέρχεται περίπου στα 28 μαθήματα διάρκειας από 15′ έως και μισή ώρα.


Για πληροφορίες και εγγραφές:
Τηλ: 2109359712
Κινητό: 6941605288
e-mail: taichilydia@gmail.com



×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι