Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη προπονητικη διημερίδα Ταεκβοντο

εικόνα άρθρου
Άλλη μια επιτυχημένη εκδήλωση για τον σύλλογό μας και για το νομο Λευκάδας ολοκληρωθηκε την Κυριακή 30/04/2023.

Η 1η προπονητικη διημερίδα Ταεκβοντο και η εισαγωγή μας στο Ολυμπιακό Ταεκβοντο οπως ειναι και ο τιτλος του βιβλίου του συγγραφέα και Διδάκτωρα του ΑΠΘ κ. Μπεη Κωνσταντίνου διεξηχθη την 29-30/04/2023 με απόλυτη επιτυχία και μεγαλο ενδιαφέρον απο τους συμμετέχοντες .

Οπως προαναφεραμε ο διδασκων κ. Μπεης Κωνσταντίνος επι σειρα ετων προπονητής Εθνικης Ελλάδος στο Ταεκβοντο και Διδάκτωρ των ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης του ΑΠΘ προπονησε τους συμμετέχοντες αθλητές των συλλόγων που συμμετειχαν στην εκδήλωση δίνοντας μεγάλη βαση στην τακτική και παρουσιάζοντας 2 επιστημονικά θέματα της Αθλητικής Διατροφης και της αρνητικής επίδρασης των οθονών και των κινητών στον άνθρωπινο εγκέφαλο που πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικο Κεντρο Λευκάδας.

Τοσο στο πρακτικο μέρος και περισσότερο στο θεωρητικό οι αθλητές και οι γονείς εδειξαν μεγαλο ενδιαφέρον γιατί το ζητούμενο της Προπονητικής Διημερίδας αλλα και της τέχνης του Ταεκβοντο περαν της προπόνησης ειναι η αλλαγη νοοτροπιας ολων στο ( DO) στη νοηση και στον τρόπο σκέψης μας.

Στην εκδήλωση συμμετειχαν  οι σύλλογοι του ΑΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ, του ΑΓΑ ΕΥΑΘΛΟΥ ΝΥΔΡΙΟΥ, του ΠΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ,του ΑΓΑ ΕΥΑΘΛΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ και του ΑΣ ΤΙΤΑΝΕΣ ΗΠΕΙΡΟΥ.

Επισης ευχαριστουμε θερμα όσους από τους υποψηφιους πολιτικούς τιμησαν την προσπάθεια των νεων παιδιών που ειναι το μέλλον μας παρακολουθωντας ποσο σημαντική επιδραση εχει ο αθλητισμός και το Ταεκβοντο στις αναπτυξιακες ηλικιες αλλα και στους ενήλικους αλλα και η σωστή διατροφή και η απομάκρυνση απο τις οθόνες. Ακρως σημαντικη ηταν η  παρέμβαση στη Διημερίδα της Ιατρου κ. Αυγερινού Γεωργιας παρέχοντας σημαντικες συμβουλές στους συμμετέχοντες .

Αναλυτικά:
1.Υποψηφια Βουλευτής της ΝΔ ( Ιατρος Ογκολογος - Αιματολογος )κ. Αυγερινού Γεωργια .
2. Υποψηφια Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ( Αναπληρωτρια καθηγητρια του Παν.μιου Πατρών) κ. Αρβανίτη Ευγενία.
3. Υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ( Οδοντίατρος) κ. Ραπτης Γεωργιος.
4.Υποψηφια ανεξάρτητη Δήμαρχος Λευκάδας ( Αρχιτεκτων - Μηχανικός) κ. Καραβια Βασιλικη ( Λιλη).
5. Τον προπονητή του συλλόγου ΑΟ ΑΤΛΑ ΚΙΚ ΜΠΟΞ κ. Κατωποδη Γεωργιο.

Τελος ευχαριστουμε τους γονείς των αθλητών για την άψογη παρουσία τους, το Πνευματικο Κεντρο Λευκάδας,  το Δήμο Λευκάδας ,τον κ Μαλφα Γερασιμο για τη στήριξη του στην εκδήλωση και τον προπονητή του συλλόγου και Διεθνη εκπαιδευτη Καββαδία Ευσταθιου για την πρωτοβουλία και τη διοργάνωση της εκδήλωσης.

" Είμαστε υπεύθυνοι σε μεγαλο βαθμό γιατι πλάθουμε οχι μονο υγιη σωματα  διεκδικοντας διακρίσεις και μεταλλια αλλα γιατι οφείλουμε να πλάθουμε ΥΓΙΗ ΜΥΑΛΑ"

Από επιστολή του συλλόγου στον ΠΟΠΤ
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι