Σεμινάριο στην Αθήνα με τον ιδρυτή των Φιλιππινέζικων Συστημάτων Μάχης, Ρέι Ντιονάλντο

εικόνα άρθρου
Αγαπητοί σεβαστοί εκπαιδευτές,

Είμαστε ενθουσιασμένοι που σας προσκαλούμε εσάς και τους μαθητές σας σε ένα ανοιχτό διήμερο σεμινάριο για τα Φιλιππινέζικα Συστήματα Μάχης (Filipino Combat Systems-FCS) με τον ιδρυτή του, Tuhon Ray Dionaldo.

Το ανοιχτό σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, από τις 6-7 Μαΐου και είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για τους εκπαιδευτές και τους μαθητές τους να διευρύνουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους στις πολεμικές τέχνες.

Το FCS-Kali είναι μια σύγχρονη εκλεκτική πολεμική τέχνη που ενσωματώνει διάφορα συστήματα πολεμικών τεχνών των Φιλιππίνων, όπως το Kali, το Escrima και το Arnis, με άλλα συστήματα μάχης από όλο τον κόσμο. Ο Tuhon Ray Dionaldo, ο ιδρυτής του FCS, είναι ένας γνωστός και σεβαστός  δάσκαλος πολεμικών τεχνών που έχει διδάξει το FCS-Kali σε αστυνομικούς, στρατιωτικούς και πολίτες σε όλο τον κόσμο.

Το σεμινάριο είναι ανοιχτό σε όλους τους εκπαιδευτές πολεμικών τεχνών και τους μαθητές τους που ενδιαφέρονται να διευρύνουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους στις πολεμικές τέχνες και πιο εξειδικευμένα στην άοπλη και ένοπλη χρήση κι αποφυγή μαχαιριών και ραβδιών. Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να μάθετε μια νέα τέχνη ή να ενσωματώσετε τις τεχνικές FCS-Kali στην υπάρχουσα πρακτική σας. Θα μάθετε από έναν από τους καλύτερους εκπαιδευτές παγκοσμίως και θα αποκτήσετε πολύτιμες γνώσεις για μια δυναμική και αποτελεσματική πολεμική τέχνη.

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε σε αυτή τη συναρπαστική εκδήλωση και να γίνετε μέρος της ομάδας μας στην Ελλάδα. Αυτή είναι μια ευκαιρία να συνδεθείτε με άλλους εκπαιδευτές του είδους, να διευρύνετε το δίκτυό σας και να δημιουργήσετε μακροχρόνιες σχέσεις μέσα στην κοινότητα των πολεμικών τεχνών.

Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε στην Αθήνα για ένα αξέχαστο διήμερο προπόνησης με τον Tuhon Ray Dionaldo και άλλους εκπαιδευτές τους συστήματος FCS-Kali Hellas.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο +306977306360

Με εκτίμηση, Manong

Χριστοδούλου Χριστόφορος


Από επιστολή στον ΠΟΠΤ

×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι