Αγωνιστική Ημερίδα Ταεκβοντό «Ιδαίοι Δάκτυλοι» στη Κρήτη

εικόνα άρθρου
Στα πλαίσια της προετοιμασίας των συλλόγων Α.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ «ΑΓΩΓΗ» και Α.Γ.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ «ΑΝΔΡΟΓΕΩΣ» για την συμμετοχή τους στο Πανελλήνιο Κύπελλο «Κ. Θωμαίδης», που θα πραγματοποιηθεί στον Πειραιά και συγκεκριμένα στο Σ.Ε.Φ. Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή 7-8- 9/4, διοργάνωσαν Γιορτή Ολυμπιακού Ταεκβοντό, με ονομασία «Ιδαίοι Δάκτυλοι» στο κλειστό στάδιο Μελεσσών, την Κυριακή 19/3/2023.

Ήταν μια μέρα όπου το στάδιο στις Μελέσσες γέμισε με μικρούς και μεγάλυτερους αθλητές, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να δώσουν τις δικές τους μάχες απέναντι σε άλλους αθλητές, αλλά κ στους ίδιους τους εαυτούς τους. Μάχες στις οποίες όλοι ήταν νικητές, ενώ τα παιδιά στη συνέχεια είχαν τη ευκαιρία να κάνουν face painting, διασκεδάζοντας με αυτόν τον τρόπο καθ’όλη τη διάρκεια αυτής της πολλή όμορφης γιορτής.

Γονείς, προπονητές και αθλητές ενθουσιάστηκαν και έμειναν ευχαριστημένοι από τη διοργάνωση αυτή, την οποία ευχόμαστε να μπορέσουμε να επαναλάβουμε πολύ σύντομα, ώστε και άλλος κόσμος να έρθει να γνωρίσει το άθλημα μας από κοντά. Τίποτα από όλα αυτά δεν θα ήταν εφικτό, χωρίς την πολύτιμη βοήθεια εθελοντών γονέων και μεγαλύτερων αθλητών, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά, στηρίζοντας την προσπάθεια αυτή.

Για την σωστή εξέλιξη των αθλητών χρειάζονται φιλικές συναντήσεις, τόσο στο Αγωνιστικό κομμάτι (Kyorugi), όσο και στο Τεχνικό κομμάτι (Poomsae) που για πρώτη φορά οι μικροί αθλητές παρουσίασαν το παραδοσιακό Ταεκβοντό με θραύσεις σανίδων και αυτοάμυνες.

Οι συναντήσεις διέπονται από την ευγενή άμμιλα και τα ιδεώδη του αθλητισμού. Ο θεμιτός ανταγωνισμός, δίχως την αγωνιώδη κατάσταση του νικητή κ χαμένου, δημιουργεί στα παιδιά τις αρμονικές συνθήκες συναγωνισμού. Είμαστε όλοι μαχητές της ζωής, που προσπαθούμε να ανταπεξέλθουμε στις δύσκολες κοινωνικές ευθύνες. Μέσα από το Ολυμπιακό Ταεκβοντό, η προσπάθεια των παιδιών, γίνεται αποτέλεσμα που τα οδηγεί σε υψηλές αξίες και δεδομένα στη ζωή τους.

Οι προπονητές Τσεμπερλίδης Στέλιος και Μαραγκουδάκη Μαρία, όπως και τα Δ.Σ. των συλλόγων μας, θέλουν να πουν ένα αληθινό ευχαριστώ στους γονείς και στους μεγαλύτερους αθλητές που στήριξαν αυτήν την προσπάθεια, η οποία ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Οι προσπάθειες μας, συνεχίζονται με την συμμετοχή της ομάδας μας, στο επίσημο Κύπελλο Πανελλήνιας εμβέλειας «Κ. Θωμαίδης» που θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 7-8-9/4 στο Κλειστό στάδιο Σ.Ε.Φ. στον Πειραιά. Οι αθλητές που θα συμμετέχουν είναι η Ζωή Παναγιωτάκη, ο Στυλιανός Ανδρουλάκης, ο Εμμανουήλ Σπαθαράκης, ο Σπυρίδων Αρβανιτάκης και ο Γεώργιος Χαριτάκης.

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρία ΑΝΕΚ BLUE STAR LINES για τα εκπτωτικά εισιτήρια που παρέχει στην ομάδα μας.

Οι προπονητές και το Δ.Σ. εύχονται καλούς αγώνες και καλό ταξίδι σε όλα τα μέλη του.

Από επιστολή του συλλόγου

×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι