Απονομή νέων Ζωνών στο Τσόι Λι Φουτ Κουνγκ Φου

εικόνα άρθρου

Το Σάββατο το απόγευμα, 29 Ιανουαρίου οι σύλλογοι του Choy Lee Fut kung Fu, Ναυπλίου και Άργους διοργάνωσαν μια όμορφη εκδήλωση στο κέντρο τέχνης «Φουγάρο», και με προσκεκλημένους γονείς και φίλους απένειμαν τα διπλώματα και τις οι νέες ζώνες στους νέους μαθητές και τις μαθήτριες.

Καθ’  όλη τη διάρκεια της προηγουμένης εβδομάδας, εξετάστηκαν σε τεχνικές γροθιάς, λακτισμάτων, αρπαγών, ελέγχου ενέργειας, ασκήσεις επιδεξιοτήτων, ενδυνάμωσης, βασικές τεχνικές χρησιμοποίησης όπλων και σε γραπτές και προφορικές εξετάσεις.

Πολλοί γονείς και φίλοι είχαν την δυνατότητα να παραβρεθούν στον φιλόξενο χώρο του Φουγάρου και είχαν την ευκαιρία να χειροκροτήσουν τους μαθητές και τις μαθήτριες, ενθαρρύνοντάς τους για συνέχιση και πρόοδο στο Κουνγκ φού.

Τι εντυπώσεις έκλεψαν οι λιλιπούτιοι μαθητές/τριες  που απέκτησαν την πρώτη τους ζώνη. Η χαρά τους ήταν φανερή στα παιδικά πρόσωπα. Αυτή η χαρά είναι που δίνει δύναμη και στους δασκάλους μας να συνεχίσουν την εξαιρετική δουλειά και στο έργο που προάγουν.

Τις απονομές έκανε ο sifu Λαμπάδας  μαζί με την Κοκκινάκη Άννα, δασκάλα της σχολής Άργους και η Λαμπάδα Μαρία, δασκάλα της σχολής Ναυπλίου.


Από επιστολή του συλλόγου στον ΠΟΠΤ

×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι