Εκπαιδευτικό Εργαστήρι Σαολίν Κούνγκ φου στην Αθήνα

εικόνα άρθρου
Το Πολιτιστικό Κέντρο Shaolin Temple Greece 希腊少林寺文化中心 προσφέρει μαθήματα για τις νέες φόρμες σύμφωνα με το σύστημα αξιολόγησης του Ναού Shaolin στην Κίνα.

Στο 1ο Σαββατοκύριακο 3 και 4 Δεκεμβρίου θα διδαχθεί η θεωρία και την πρακτική του 1ου Duan, τις 3 φόρμες Kung Fu:
1.Shaolin Shi San Quan
2. Ρουτίνα Shaolin Shi San Quan ενός ατόμου
3. Shaolin Shi San Quan Dui Lian με ζευγάρι,
καθώς και βασικές ασκήσεις για την ενδυνάμωση του σώματος και το ζέσταμα Σαολίν. Το θεωρητικό μέρος προσφέρει σε βάθος γνώση του Shaolin Kung Fu και τη σημασία κάθε κίνησης.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

Σάββατο 3/12
09:00 – 11:00 Ζέσταμα / Βασικές ασκήσεις / Shaolin Shi San Quan
Κυριακή 4/12
09:00 – 11:30 Ζέσταμα / Βασικές ασκήσεις / Ρουτίνα Shaolin Shi San Quan Dui Lian ενός ατόμου / Shaolin Shi San Quan Dui Lian με ζευγάρι.

Μετά το πέρας της ύλης του κάθε βαθμού (Duan) μπορείτε να συνεχίσετε την εξάσκησή σας στο Πολιτιστικό Κέντρο Shaolin Temple Greece 希腊少林寺文化中心 για να την εμπεδώσετε όσο γίνεται καλύτερα. Μόλις είστε έτοιμοι, μπορείτε να αξιολογηθείτε και να πάρετε την αντίστοιχη πιστοποίηση από τον Ναό Σαολίν.

Στα εκπαιδευτικά αυτά Σαββατοκύριακα μπορούν να συμμετέχουν μαθητές του Πολιτιστικού Κέντρου μας ή άλλων συλλόγων, αλλά και μαθητές ή δάσκαλοι άλλων στυλ πολεμικών τεχνών.


Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ. 2112672597 ή μέσω email στο info@shaolintemplegreece.com και shaolintemplegreece@gmail.com .


Διαβάστε περισσότερα εδώ

fb event εδώ



Λίγα Λόγια για το Σαολίν Κουνγκ Φου

Το Shaolin Kung Fu 少林功夫 είναι ένα από τα παλαιότερα, μεγαλύτερα και πιο διάσημα στυλ Κούνγκ φου. Συνδυάζει τη φιλοσοφία Chan και τις πολεμικές τέχνες και δημιουργήθηκε και αναπτύχθηκε στο Ναό Shaolin στην επαρχία Henan, στην ευρύτερη Κίνα κατά τη διάρκεια της 1500χρονης ιστορίας του.

Το 495 μ.Χ., ο Ναός Σαολίν χτίστηκε στους πρόποδες του βουνού Σονγκ στην επαρχία Χενάν. Ο πρώτος μοναχός που κήρυξε τον Βουδισμό εκεί ήταν ο Ινδός μοναχός με το όνομα Batuo 跋陀. Υπάρχουν ιστορικά αρχεία ότι οι πρώτοι Κινέζοι μαθητές του Batuo, Huiguang 慧光 και Sengchou 僧稠, είχαν και οι δύο εξαιρετικές πολεμικές δεξιότητες.
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι