Δικαστική δικαίωση της ΕΛΟΠ για την τιμωρία Πιλίδη

εικόνα άρθρου
Το μονομελές πρωτοδικείο Αθηνών με σημερινή του απόφαση, δικαίωσε την Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης, σχετικά με την προσφυγή ασφαλιστικών μέτρων του Γιώργου Πιλίδη, για την τιμωρία δύο χρόνων που του επιβλήθηκε.

Ο αθλητής, προσέφυγε ζητώντας την προσωρινή διαταγή για την αναστολή της τιμωρίας του και το δικαστήριο αποφάσισε να απορριφθεί η αίτηση του.

Με αφορμή τα όσα έγιναν στο Κιλκίς, η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης καλεί την αθλητική και πολιτειακή ηγεσία της χώρας να συνεργαστούν στενά, ώστε να εξαλειφθούν όλα τα φαινόμενα βίας στους αγωνιστικούς χώρους. Η αποφασιστικότητα και η συνεργασία του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, του προέδρου της ΕΟΕ Σπύρου Καπράλου και των ομοσπονδιών, θα πρέπει να είναι στενή, έτσι ώστε να μην επαναληφθούν ανάλογα φαινόμενα ωμής βίας και εκφοβισμού αθλητών και προπονητών.

Με ιδιαίτερο αίσθημα ευθύνης, η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης δηλώνει δημόσια, ότι δεν είχε και δεν έχει αυτοσκοπό να τιμωρήσει τους αθλητές, αλλά ο καθένας είναι υπεύθυνος των πράξεών του.

Ηδη η ΕΛΟΠ, έχει αρχίσει επαφές με αθλητές που έχουν τιμωρηθεί κι έχουν αναγνωρίσει τα σοβαρά λάθη, που έγιναν στο Κιλκίς κι εξέθεσαν το άθλημα. Στόχος μας είναι η άμεση επανένταξή τους στους αγωνιστικούς χώρους σεβόμενοι τις Αρχές του Ολυμπισμού, της «ευγενούς άμιλλας» και του ευ αγωνίζεσθαι, όπως μεταλαμπαδεύει χρόνια ο ελληνικός αθλητισμός και η Ολυμπιακή χάρτα της ΔΟΕ.

Από την ΕΛΟΠ
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι