Πάλη: Η Ελλάδα στην κορυφή

εικόνα άρθρου
Ασταμάτητος είναι το 2022 ο Γιώργος Κουγιουμτζίδης. Ο Έλληνας παλαιστής κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο διεθνές τουρνουά της Ουκρανίας, διαγράφοντας μια σπουδαία πορεία αντάξια της δυναμικής του.

Το «φαινόμενο» της ελληνικής Πάλης έδειξε για μία ακόμη φορά το πλούσιο ταλέντο του και σημείωσε μεγάλες νίκες, φτάνοντας με μεγάλη ευκολία στην κορυφή.

Στον αγώνα για το χρυσό μετάλλιο κέρδισε με τεχνική υπεροχή τον Ουκρανό Βαλεντίν Μπαμπίι που εκτός από «οικοδεσπότης» βρίσκεται και στο Νο.3 της Παγκόσμιας κατάταξης.

Ο Έλληνας πρωταθλητής πέρασε μπάι από τον πρώτο γύρο λόγω της κλήρωσης ωστόσο στη συνέχεια επικράτησε με τεχνική υπεροχή του Ουκρανού Μαξίμ Μπάρες.

Στον ημιτελικό Κουγιουμτζίδης αντιμετώπισε τον χάλκινο Παγκόσμιο πρωταθλητή Αρμάν Αβαγιαν. Ο Αρμένιος πρωταθλητής έχει κατακτήσει την τρίτη θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα και στο Ευρωπαϊκό U23 και βρίσκεται στην πέμπτη θέση στην κατάταξη των ανδρών για το 2022.

Ο φορμαρισμένος Κουγιουμτζίδης απέδειξε εντός του αγωνιστικού χώρου την ανωτερότητα του και με τεχνική υπεροχή έκλεισε θέση στον τελικό.



×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι