Σεμινάριο Τσι Κουνγκ με τον δάσκαλο Γιάννη Δέδε στη Θεσσαλονίκη

εικόνα άρθρου

Το Σάββατο 2 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε σεμινάριο Qi Qong με τον Sifu Γιάννη Δέδε 4th duan (Iwuf), στο Καυτανζόγλειο στάδιο (Κ1 -33).

Διοργανωτής το σωματείο KING OF THE RING και υπεύθυνη συντονισμού η προπονήτρια του σωματείου Μαρία Παντελίδου.

Ένα εκπληκτικό σεμινάριο 4 ωρών, που απέσπασε άριστες κριτικές από τους συμμετέχοντες, μέσα σε ένα κλίμα γεμάτο θετική ενέργεια και δίψα για μάθηση, ο Sifu εξήγησε πως η εκμάθηση είναι βιωματική και άμεση, σε εφαρμόσιμες τεχνικές με εύκολη απομνημόνευση.

Μέσα από εικόνες σχεδιασμένες ειδικά για την καλύτερη κατανόηση, εξήγησε την βασική θεωρία αρχών, τεχνικές και θεμελιώδης ικανότητες προχώρησε σε ασκήσεις με διαλογισμό Zhang Zhuang, ενεργειακό περπάτημα, και αυτομασάζ.

Ανέλυσε τεχνικές που απευθύνονται στις εποχές της άνοιξης και του καλοκαιριού, οι οποίες αντιστοιχούν σε ζωτικά όργανα όπως η καρδιά, οι πνεύμονες, η χοληδόχος κύστη και έδειξε ασκήσεις για πρόληψη, υγεία, ανακούφιση από το άγχος και το στρες, ενδυνάμωση αλλά και χαλάρωση, ισορροπία και ποιότητα ζωής.

Σε ένα από τα βιβλία που εξέδωσε, οι «5 εποχές» έχει πλήρη ανάλυση για τις εφαρμογές στα ζωτικά όργανα.

Ο Sifu Γιάννης Δέδες είναι ένας πραγματικά μοναδικός Δάσκαλος Kung fu, συγγραφέας 5 βιβλίων σχετικά με αυτό που πρεσβεύει αλλά και αληθινά ταπεινός, καλοσυνάτος και χαμογελαστός, καλόκαρδος και απλοϊκός, ένας μοναδικός και σπάνιος συνδυασμός ανθρώπου στις μέρες μας!

Το επόμενο ραντεβού, έχει οριστεί το φθινόπωρο σε ένα τοπίο μοναδικό στη φύση, δουλεύοντας τεχνικές για τα ζωτικά όργανα που αντιστοιχούν στο φθινόπωρο και τον χειμώνα.

Πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων σχετικά με το σεμινάριο του φθινοπώρου, στα τηλέφωνα 6980214424 & 6978191139 του διοργανωτή σωματείου KING OF THE RING.

Να επισημάνουμε ότι ήδη έχουμε κρατήσεις καθώς ό αριθμός συμμετοχής ατόμων είναι περιορισμένος.


Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος

Κωνσταντίνος Χαυτίκης

×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι