Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η 6η Επίδειξη Ιαπωνικών Πολεμικών Τεχνών της Πρεσβείας της Ιαπωνίας

εικόνα άρθρου
Την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017 η Πρεσβεία της Ιαπωνίας διοργάνωσε την 6η Επίδειξη Ιαπωνικών Πολεμικών Τεχνών, η οποία περιλάμβανε τις τέχνες των Iaido, Karate, Jodo, Aikido, Kendo και Judo. Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε στο 1ο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Ηλιούπολης όπου συγκεντρώθηκαν πολλοί φίλοι των πολεμικών τεχνών, αθλητές και επισκέπτες μαζί με τις οικογένειές τους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Βασίλης Βαλασόπουλος και ο Πρέσβης της Ιαπωνίας κ. Shimizu που εκφώνησαν χαιρετισμούς.

Συμμετείχαν με επιδείξεις παραδοσιακών ιαπωνικών πολεμικών τεχνών η Ελληνική Ομοσπονδία Kendo Iaido Naginata, η Ελληνική Ομοσπονδία Karate, η Ελληνική Ομοσπονδία Judo, η Ελληνική Ομοσπονδία Aikido, ο Ελληνικός Όμιλος Aikido, το Ελληνικό Ίδρυμα Aikido και το Aikikai Ελλάδας.

Μετά τις επιδείξεις ακολούθησε ανοικτό μάθημα γνωριμίας για το κοινό υπό την καθοδήγηση προπονητών και αθλητών. Μικροί και μεγάλοι γεμάτοι ενθουσιασμό, γέμισαν το χώρο του γηπέδου για να γνωρίσουν από κοντά την τέχνη που τους ενδιέφερε.

Απο την Πρεσβεία της Ιαπωνίας
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι