ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Σοφά λόγια

Δεν κοιτάζω, δεν περιμένω, δεν είμαι ανοιχτός. (Morihei Ueshiba)

Σχολές Πολεμικών Τεχνών

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΑΟΛΙΝ ΤΣΑΝΓΟΥΓΙ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΑΟΛΙΝ ΤΣΑΝΓΟΥΓΙ ΕΛΛΑΔΑΣ

Προφίλ Δασκάλου

Ο Δάσκαλος Σι Γιάν Σιάνγκ 释延向 (Shì Yán Xiàng), γεννήθηκε το 1976 στην Θεσσαλονίκη και από το 1989 διαμένει στην Αθήνα. Σπουδάζει πολεμικές τέχνες από την ηλικία των 14. Συγκεκριμένα, παραδοσιακό Σαολίν από την ηλικία των 22. Επίσης στην ηλικία των 32, ξεκίνησε την μελέτη του Βουδισμού Τσαν μέσα από βιβλία, ενώ στα 36 του, άρχισε να ακολουθεί ειδική διατροφή Σαολίν, να ασχολείται ακόμα περισσότερο με τον Βουδισμό Τσαν και τον διαλογισμό, έτσι ώστε να εμβαθύνει ουσιαστικά στο Σαολίν ΤσανΓουΓι (禅武医) και όχι μόνο στην πολεμική τέχνη (武).

Προφίλ Τεχνών
Το Πολιτιστικό Κέντρο Σαολίν ΤσανΓουΓι Ελλάδος η "Πηγή του Νεαρού Δάσους", λειτουργεί από τις 26 Μαίου 2008. Ως πολιτιστικό κέντρο λειτουργεί από τις 26 Ιανουαρίου 2015 και βρίσκεται στην οδό Πρεβέζης 84-86, κοντά στους σταθμούς του ΜΕΤΡΟ Σεπολίων (300μ.) και Αττικής (500μ.), αλλά και του σταθμού του ΗΣΑΠ Αττικής (500μ.).

Στο πολιτιστικό μας κέντρο, εκτός από την διδασκαλία και την προώθηση του ολοκληρωμένου παραδοσιακού Σαολίν ΤσανΓουΓι γίνονται συχνά παρουσιάσεις - εκδηλώσεις και δρώμενα που αφορούν την κουλτούρα των Σαολίν όπως ενεργειακή θεραπευτική άσκηση Σαολίν ΤσανΓι (Τσι Γκόνγκ & Νέι Γκόνγκ), διαλογισμός (Τσαν), παραδοσιακή Κινέζική ιατρική, χορτοφαγική κουζίνα του ναού Σαολίν, μαθήματα κινεζικών, καλλιγραφίας, παραδοσιακό σερβίρισμα τσαγιού κ.α.).

Υπεύθυνος για τα αντικείμενα διδασκαλίας του κέντρου, πλήν της Κινέζικης γλώσσας, είναι ο απεσταλμένος του Ναού Σαολίν, Σι Γιάν Σιάνγκ 释延向 (Shi Yán Xiàng). Να σημειωθεί ότι δάσκαλος Σι Γιάν Σιάνγκ είναι κάτω από την γενεολογία του Ναού Σαολίν, 34ης γενιάς μάχιμων μοναχών Σαολίν και μαθητής του ιδίου του ηγούμενου Σι Γιόνγκ Σιν 释永信 (Shi Yong Xin).

Υπεύθυνη για τα μαθήματα της Κινέζικης γλώσσας είναι η Σαμαρά Χριστίνα.

Το πολιτιστικό κέντρο Σαολίν ΤσανΓουΓι Ελλάδος "Η Πηγή του Νεαρού Δάσους" Αθηνών, είναι έγκριτο μέλος της Πανευρωπαϊκής Ομοσπονδίας του ίδιου του ναού Σαολίν (Shaolin Europe Association) με τον διακριτικό τίτλο Shaolin ChanWuYi Cultural Center Greece (Αρ. μέλους 38/2014).

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση: Πρεβέζης 84-86, Σεπόλια
Τηλέφωνο:
Fax:
Κινητό: 6937 454358
E-mail:
Website: http://www.shaolintempleathens.com/
Facebook: https://www.facebook.com/shaolinathens?ref=bookmarks

Αναζήτηση

Εξοπλισμός Karate - Taekwondo
Πανελλήνια Ένωση Χαπκίντο
TCMA
A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO
Bujinkan Dojo Hellas
THE WING CHUN WAY
DYNAMIC
KRAV MAGA PERISTERI
TEAKWONDO AI
KRAV MAGA Protonotarios
Satori
Olympus
JUDO
aikido
A.Σ. ΩΡΙΟΝΑΣ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική