ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Σοφά λόγια

Όταν σκέφτεσαι κάτι παρα πολύ πριν το κάνεις, μπορεί να το... ξεκάνεις.

Σχολές Πολεμικών Τεχνών

TAEKWON-DO ΕΥΚΛΕΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

TAEKWON-DO ΕΥΚΛΕΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Προφίλ Τέχνης

ΤΟ TAEKWON DO ITF ( ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΤΑΕKWON-DO) ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΑΦΟΥ Ο ΙΔΡΥΤΗΣ ΗΤΑΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΓΟΝΑΤΩΝ , ΑΓΚΩΝΩΝ, ΤΩΝ ΔΑΧΤΥΛΩΝ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ , ΤΗΣ ΠΑΛΑΜΗΣ κτλ. ΣΕ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΟΠΩΣ ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ , ΑΥΤΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΔΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΠΑΣΙΜΑΤΑ ΣΕ ΑΡΘΡΩΣΕΙΣ. ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕ ΚΑΙ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΧΕΡΙΩΝ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΥΓΜΑΧΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ (ΝΤΙΡΕΚΤ, ΚΡΟΣΕ) ΚΑΙ ΠΛΗΘΟΣ ΧΤΥΠΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ (ΤΑΕ=ΠΟΔΙ –KWON=ΧΕΡΙ –DO =ΜΥΑΛΟ).

Στο ρεπερτόριο του ταεκβοντό περιλαμβάνονται ακόμα και λακτίσματα που σπάνια βλέπει κανείς σε άλλες πολεμικές τέχνες της Άπω Ανατολής, όπως τα ψηλά ή τα ιπτάμενα λακτίσματα. Η εκτέλεση των τεχνικών αυτών με ιδιαίτερη ταχύτητα είναι και το στοιχείο που κάνει το ταεκβοντό ιδιαίτερα εντυπωσιακό ως θέαμα και του έχει χαρίσει τη μεγάλη του δημοτικότητα, τόσο εντός Κορέας όπου και έχει τον τίτλο του εθνικού αθλήματος, όσο και σε όλον τον κόσμο. Φυσικά ένα τόσο δυναμικό μαχητικό άθλημα/πολεμική τέχνη φαίνεται πιο ελκυστικό στη νεότερη μερίδα του κοινού, εξ ου και η μεγάλη συμμετοχή παιδιών και εφήβων σ’ αυτό, όμως το εύρος των τεχνικών και το βάθος του, τόσο από πλευράς στρατηγικής όσο και από πλευράς θεωρίας/«φιλοσοφίας» κάνουν το ταεκβοντό ενδιαφέρον και για άτομα μεγαλύτερης ηλικίας.

Προφίλ Δασκάλου

Ο Ευστάθιος Καββαδίας εκπαιδευτής της ΑΓΑ TAEKWON-DO ΕΥΚΛΕΑΣ Λευκάδας, γεννήθηκε στην Πάτρα 29/06/1982 και μεγάλωσε στην Πρέβεζα. Είναι κάτοχος του υπ΄αριθμ. GRE-5-1012 5ου DAN στο TAEKWON DO ITF και 2 DAN ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΣ ΣΤΟ KICK ΒΟΧ (WAKO).και κάτοχος του υπ΄αριθμ.C30383 πανευρωπαϊκού διπλώματος προπονητή Γ΄ κατηγορίας της ΕΤU. Επίσης υπηρετεί στην ΕΛ.ΑΣ από το έτος 2000 με το βαθμό του Ανθ/μου και είναι κάτοχος του υπ΄αριθμ. 6276 Πτυχίου ελληνικής Φιλολογίας του Καποδιστριακού Παν/μιου Αθηνών από το 2008. Επίσης είναι κάτοχος πτυχίου LOWER ΑΓΓΛΙΚΩΝ. Ξεκίνησε την ενασχόλησή του στο Tae Kwon Do το 1990 στον Ευκλέα Πρέβεζας, με δάσκαλο το MASTER ΣΟΛΔΑΤΟ Άγγελο 7ο DAN, όπου εξασκήθηκε τόσο στο ITF όσο και στο WTF .Είχε πολλές συμμετοχές από παιδική ηλικία σε διασυλλογικά, ανοιχτά τουρνουά στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, επίσημα πανευρωπαϊκά, με αποκορύφωμα τη συμμετοχή στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Κορέα (από 01/07/2010 - 08/07/2010).

ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ:

3η θέση στο Παγκόσμιο στην Κορέα, στην κατηγορία των ανδρών έως 82kgr. από 01-08/07/2010.
- 3η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ενόπλων δυνάμεων Tae Kwon Do με την ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας, στην Ιεράπετρα της Κρήτης, την 26/10/2008.
- 3η θέση στο Πανευρωπαϊκό στο Umag της Κροατίας από 25-30/05/2009,στην κατηγορία των ανδρών έως 80kgr καθώς και την 3η θέση στα tul στο 4ο DAN.
-3η Θέση στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στη Βαρκελώνη-Ισπανία την 13-16 Ιουλίου 2013.
-2η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα της ΠΟΚ 2013.
- 03/02/2008 στην Θεσσαλονίκη, Διεθνές σεμινάριο προπονητικής από τον Grand Master TRAN TRIEU QUAN 9DAN.
- 19/06/2009 στη Βουλγαρία, Διεθνές σεμινάριο με το γιο του ιδρυτή του Tae Kwon Do, Grand Master Choi Jung Hwa 9ο DAN.
- 09-11/07/2011 στην Κορέα, σεμινάριο στο πανεπιστήμιο του Τae Kwon Do, όπου δίδαξαν πολλοί μεγάλοι εκπαιδευτές.

ΠΡΟΦΙΛ ΣΥΛΛΟΓΟΥ:

ΣΤΑ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΟΛΙΣ 4 ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ.
ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2010 Η ΑΓΑ TAEKWON DO ΕΥΚΛΕΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ TAEKWON-DO ITF TOY CHOI JUNG HWA (ΜΟ -370) ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟ ΕΓΓΡΑΦΗΣ 4631/08-10-2014 ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ KICK BOX.
ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ EINAI H ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ TAEKWON-DO ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΘΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΗ ΣΕ ΑΥΤΗΝ.

OI ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΜΑΣ :

1. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΟΚ 2013 4 ΧΡΥΣΑ, 1 ΑΗΜΕΝΙΟ, 2 ΧΑΛΚΙΝΑ.
2.ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΕΚΒΟΝΝΤΟ ΙΣΠΑΝΙΑ 2013. 4 ΧΑΛΚΙΝΑ.
3. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΟΚ 2014: 5 ΧΡΥΣΑ 5 ΑΣΗΜΕΝΙΑ, 16 ΧΑΛΚΙΝΑ.
4.ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ATHENS CHALLENGE 2015 3 ΧΡΥΣΑ 5 ΑΣΗΜΕΝΙΑ, 1 ΧΑΛΚΙΝΟ.
5.ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΕΚΒΟΝ ΝΤΟ ΜΟΛΔΑΒΙΑ 2015. 3 ΧΡΥΣΑ 2 ΑΣΗΜΕΝΙΑ, 6 ΧΑΛΚΙΝΑ.
6. - Συμμετοχή 20 αθλητών στους διεθνείς αγώνες και σεμινάριο στη Πρέβεζα με τον πρόεδρο της παγκοσμίας ομοσπονδίας TAEKWON DO CHOI JUNGH HWA .
KAI ΠΛΗΘΟΣ ΑΛΛΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΣΕ OPEN ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ZEUS, ΤΟ ATHENS CHALLENGE, ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΑ TAEKWON-DO, THΣ Ε.ΟΠ.Τ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ, , SUMMER CAMP ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ ΣΕ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΕΙΔΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Φωτογραφίες

Κάντε κλικ πάνω στις παρακάτω φωτογραφίες για να τις δείτε σε μεγαλύτερο μέγεθος

TAEKWON-DO ΕΥΚΛΕΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣTAEKWON-DO ΕΥΚΛΕΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣTAEKWON-DO ΕΥΚΛΕΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣTAEKWON-DO ΕΥΚΛΕΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣTAEKWON-DO ΕΥΚΛΕΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣTAEKWON-DO ΕΥΚΛΕΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣTAEKWON-DO ΕΥΚΛΕΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣTAEKWON-DO ΕΥΚΛΕΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣTAEKWON-DO ΕΥΚΛΕΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣTAEKWON-DO ΕΥΚΛΕΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣTAEKWON-DO ΕΥΚΛΕΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣTAEKWON-DO ΕΥΚΛΕΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣTAEKWON-DO ΕΥΚΛΕΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣTAEKWON-DO ΕΥΚΛΕΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣTAEKWON-DO ΕΥΚΛΕΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣTAEKWON-DO ΕΥΚΛΕΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣTAEKWON-DO ΕΥΚΛΕΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣTAEKWON-DO ΕΥΚΛΕΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣTAEKWON-DO ΕΥΚΛΕΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣTAEKWON-DO ΕΥΚΛΕΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣTAEKWON-DO ΕΥΚΛΕΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣTAEKWON-DO ΕΥΚΛΕΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣTAEKWON-DO ΕΥΚΛΕΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣTAEKWON-DO ΕΥΚΛΕΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣTAEKWON-DO ΕΥΚΛΕΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣTAEKWON-DO ΕΥΚΛΕΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣTAEKWON-DO ΕΥΚΛΕΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣTAEKWON-DO ΕΥΚΛΕΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣTAEKWON-DO ΕΥΚΛΕΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣTAEKWON-DO ΕΥΚΛΕΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση: Καραβέλα Μιχ. 4, Λευκάδα
Τηλέφωνο:
Fax:
Κινητό: 6937 369299
E-mail: stkavitf@hotmail.com
Website:
Facebook: https://www.facebook.com/%CE%91%CE%93%CE%91-Taekwon-Do-%CE%95%CF%85%CE%BA%CE%BB%CE%AD%CE%B1%CF%82-%CE%9B%CE%B5%CF%85%CE%BA%CE%AC%CE%B4%CE%B1%CF%82-303575093155738/timeline/

Αναζήτηση

aikido
JUDO
Πανελλήνια Ένωση Χαπκίντο
Bujinkan Dojo Hellas
A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO
THE WING CHUN WAY
KRAV MAGA PERISTERI
TEAKWONDO AI
Olympus
Εξοπλισμός Karate - Taekwondo
Satori
KRAV MAGA Protonotarios
A.Σ. ΩΡΙΟΝΑΣ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ
TCMA
DYNAMIC


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική