GUERRILLA TACTICAL STRENGTH

Κραβ Μαγκά

logo σχολής
Προφίλ Τέχνης

Krav Maga σημαίνει μάχη, επαφή. Το Krav Maga είναι μια πολεμική τέχνη που δημιουργήθηκε και αναπτύσσεται στο Ισραήλ.Guerrilla ονομάζεται η ομάδα που αναπτύχτηκε από τις αρχές του 2009 και προσφέρει τακτικές και τρόπους ανάπτυξης δύναμης, αυτοπεποίθησης και μαχητικές ικανότητες. Η ομάδα στεγάζεται και έχει έδρα στο Ελληνικό.Ως Tactical Strength ορίζουμε τους τρόπους και τις ασκήσεις που χρησιμοποιούνται για την ανάπτυξη της φυσικής δύναμης που έχει ένα άτομο όπως και τις μαχητικές ασκήσεις και τα σενάρια μάχης που χρησιμοποιούνται ώστε να αναπτυχθεί το αίσθημα τις αυτοπροστασίας σε μεγαλύτερο βαθμό και το αίσθημα της αυτοπεποίθησης.Οι Guerrilla πιστεύουν ότι και η δύναμη και οι μαχητικές ικανότητες υπάρχουν μέσα μας απλά ο κάθε άνθρωπος θα πρέπει να τις αφυπνίσει και να τις εξασκήσει.Σήμερα ,περισσότερο από κάθε άλλη φορά ,που οι συνθήκες ζωής το επιβάλουν, η ενασχόληση με την αυτοάμυνα και την καλή φυσική κατάσταση του σώματος ,προβάλουν ως αναπόφευκτα.

Προφίλ Δασκάλου

Ο Παναγιώτης Ζαχάριος είναι ο ιδρυτής και διευθυντής της ομάδας Guerrilla Tactical Strength που ιδρύθηκε to 2009. Η ενασχόληση με το Krav Maga ξεκίνησε το 2005 όταν παρακολούθησε στην Ελλάδα την σχολή εκπαιδευτών από τον Avi Moyal(Chairman of IKMF) και από το 2006 και μετά άρχισε να διδάσκει επαγγελματικά.
Το 2013 αποχώρισε οικιοθελώς από την IKMF και συνεργάστηκε με την ΙΜΚΜ.
Είναι πιστοποιημένος Gold Instructor από την IMKM από τους δυο επικεφαλής εκπαιδευτές της IMKM παγκοσμίως τον Amit Porat και τον Ravid Schimko. Κατέχει τον μεγαλύτερο βαθμό που υπάρχει στην ΙΜΚΜ.
Επίσης είναι ο επικεφαλής εκπαιδευτής της IMKM για όλη την Ελλάδα.
Το 2011 πιστοποιήθηκε από τον Steve Cotter και την IKFF ως εξουσιοδοτημένος εκπαιδευτής Kettlebell στην Ελλάδα με το πρώτο επίπεδο από την Διεθνή Ομοσπονδία Kettlebell.
Το 2009 αποφάσισε να ασχοληθεί με το Muay thai ύστερα από χρόνια εξάσκησης σαν απλός μαθητής και στο Muay thai αλλά και στο kick boxing και για αυτό το λόγο ταξίδεψε στην Ταϊλάνδη στο Phuket, οπού και έμεινε για δυο μήνες.
Σε αυτούς τους δυο μήνες έκανε προπόνηση για 8 ώρες την ημέρα στο Παγκοσμίου φήμης Camp Τiger Muay thai με κορυφαίους εκπαιδευτές Ταϊλανδούς. Όπου στο τέλος του ταξιδιού κατάφερα να φτάσει στο advanced και τελευταίο επίπεδο. Ο Παναγιώτης Ζαχάριος κατέχει τις παρακάτω πιστοποιήσεις:

- Director and Head Instructor IMKM Greece
- Gold Instructor IMKM
- Graduate 5 Krav Maga (I.K.M.F)
- Military Instructor (I.K.M.F)
- Certified Kettlebell Teacher (CKT) Level 1 Certification (I.K.F.F)
- Muay thai Advanced Level (Tiger Muay thai camp Phuket Thailand)

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΣΧΟΛΗΣ

×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι