A.Σ. ΖΕΥΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Κικ Μπόξινγκ / Ταεκβοντό / Φιλιπίνο Κόμπατ Σίστεμς / Φιλιππινέζικες πολεμικές τέχνες

logo σχολής
Προφίλ Τέχνης

Ο Αθλητικός Σύλλογος ΖΕΥΣ Περιστερίου ιδρύθηκε το 1997 με σκοπό την ανάδειξη και εκμάθηση των πολεμικών τεχνών και πιο συγκεκριμένα του TAE KWON DO, KICK BOXING και τα τελευταία 9 χρόνια του FCS KALI (FILIPINO COMBAT SYSTEM). Ο σύλλογος είναι αναγνωρισμένος από την γενική γραμματεία αθλητισμού, από την αθλητική ομοσπονδία T.K.D Ελλάδος (Α.Ο.Τ.Ε) και δίνει την παρουσία του σε όλες τις οργανώσεις που γίνονται στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Στόχο έχει την σωστή διδασκαλία των αθλητών και τη διαμόρφωση ενός σωστού χαρακτήρα στα αθλητικά ιδεώδη.
Επίσης ο σύλλογος Ζευς είναι και διοργανωτής του open championship freestyle ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα στην Ελλάδα καθώς και διοργανωτής πολλών σεμιναρίων.

Προφίλ Δασκάλου

Ο Δημήτρης Κατσιάρας ξεκίνησε την ενασχόληση του με τις πολεμικές τέχνες το 1978 στη σχολή kajukenbo και αργότερα στο international kempo του Κυριάκου Παπουτσάκη και κατέκτησε το βαθμό 3rd Dan σε αυτή την τέχνη. Το 1997 ξεκινάει το international T.K.D και σήμερα κατέχει το 2nd Dan.Επίσης είναι προπονητής ΓΓΑ στο T.K.D και κάτοχος 2nd DAN στο WORLD T.K.D. Σαν αθλητής αγωνίστηκε με επιτυχία σε αγώνες SEMI CONTACT με πολλούς τίτλους και πρώτες θέσεις. Έχει παρακολουθήσει για ένα χρόνο KRAV MAGA και πολλά σεμινάρια διάφορων στυλ. Και τα τελευταία δύο χρόνια ακολουθεί το F.C.S με την συμμετοχή του στη σχολή εκπαιδευτών του F.C.S GREECE.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι