Α.Σ Ρόδου Wu Shu Kwan Kung Fu - Kick Boxing '' Ο Μαχητής ''

Βραζιλιάνικο Ζίου Ζίτσου / Ζίου Ζίτσου / Κικ Μπόξινγκ / Μούι Τάι / Παγκράτιο / Τζούντο

logo σχολής
Προφίλ Τέχνης

O Aθλητικός Σύλλογος Ρόδου '' Ο Μαχητής '' καλλιεργεί και αναπτύσσει για πάνω από 20 χρόνια τις πολεμικές τέχνες και τα μαχητικά αθλήματα. Ειδικότερα διδάσκονται Γου Σου Κβαν (Wu Shu Kwan)-κινεζικό μπόξινγκ, Μούι Τάι,Τζούντο,Ζίου Ζίτσου,Παγκράτιο και Βραζιλιάνικο Ζίου Ζίτσου.Με κύριο στόχο να εκπαιδεύσει τα μέλη του στις παραπάνω τέχνες και να τους διδάξει τις βασικές αρχές της αυτοάμυνας, ο Α.Σ.Ρόδου '' Ο Μαχητής '' πρωταγωνιστεί και σε πολλές διοργανώσεις των αντίστοιχών ομοσπονδιών με αμέτρητες διακρίσεις.

Προφίλ Δασκάλου

Ο Παναγιώτης Κανελλόπουλος ασχολήθηκε την δεκαετία του ΄80 με την πάλη και αργότερα με την πυγμαχία,το Kick boxing και το Bjj.Εδώ και είκοσι χρόνια περίπου διδάσκει Wu Shu Kwan Koung Fu, Kick boxing και Thai Boxing στον Α.Σ. Wu Shu Kwan Koung Fu Ρόδου.
Ο Ιωάννης Κανελλόπουλος ξεκίνησε απο το Ταεκβοντό στην Καλαμάτα αλλά τον κέρδισε το Koung Fu το οποίο διδάσκει 20 χρόνια τώρα.
Ο Αντώνης Παππάς είναι πολυνίκης στο Jiu jitsu,στο Bjj,στο Judo και στο Οkinawa Karate καθώς και σε αγώνες Grappling και MMA.Διδάσκει στον Α.Σ τεχνικές Judo,Bjj,Jiu jitsu.
O Bασίλης Κανελλόπουλος και ο Κανέλος Κανελλόπουλος είναι οι βοηθοί εκπαιδευτές στον Α.Σ.Wu Shu Kwan Koung Fu Ρόδου.

Λειτουργούν τμήματα του συλλόγου:
Στη πόλη της Ρόδου(περιοχή Σγούρου),2ο χιλ. Λεωφόρος Ρόδου-Λίνδου
Στο χωριό Αφάντου(Γυμναστήριο Διαγόριο)
Στο χωριό Αρχάγγελος
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι