Σ. Γ. Taekwondo & Hapkido Νέου Ψυχικού

Κικ Μπόξινγκ / Ταεκβοντό / Χαπκίντο

logo σχολής
Προφίλ Τέχνης

Ο Σύλλογος Γυμναστικής Taekwondo & Hapkido Νέου Ψυχικού, ιδρύθηκε το 1986. Τα τελευταία χρόνια επεκτάθηκε στην γενικότερη διδασκαλία των παραδοσιακών πολεμικών τεχνών της Κορέας.
Το TAEKWONDO είναι Κορεάτικη μορφή πολεμικής τέχνης. Περιλαμβάνει λακτίσματα, χτυπήματα με τις γροθιές, άλματα, αποκρούσεις, αποφυγές και αντεπιθέσεις. Είναι μια μορφή αυτοάμυνας, της οποίας οι ανώτερες τεχνικές έχουν κερδίσει την παγκόσμια αναγνώριση.
Το HAPKIDO είναι επίσης αρχαία Κορεατική πολεμική τέχνη, ειδικευμένη στην αυτοάμυνα που χρησιμοποιεί κλειδώματα, σημεία πίεσης, κλωτσιές, ρίψεις, στραγγαλισμούς, ανατροπές και ακινητοποιήσεις στο έδαφος και χτυπήματα με τα χέρια και τους αγκώνες, που στοχεύουν σε ζωτικά σημεία του αντιπάλου. Θεωρείται ως η Μητέρα όλων των πολεμικών τεχνών.
Το HEADONG GUMDO είναι η παραδοσιακή Κορεατική πολεμική τέχνη του σπαθιού. Οι αθλούμενοι μαθαίνουν φόρμες, βηματισμούς, αυτοσυγκέντρωση, σπάρινγκ καθώς και κοψίματα σε μπαμπού και καλάμια. Σε αντίθεση, με άλλες πολεμικές τέχνες με σπαθί, η διδασκαλία επικεντρώνεται σε μαχητικές τεχνικές και σε μάχες χαρακωμάτων, σώμα με σώμα.
Το KICK BOXING, είναι ένα μαχητικό άθλημα που συνδυάζει την Ταϊλανδέζικη πυγμαχία με τα λακτίσματα του TKD.
Τα προπονητικά προγράμματα και των τεσσάρων τεχνών είναι σχεδιασμένα επιστημονικώς και τεκμηριωμένα έτσι ώστε να μπορούν να ασκηθούν και παιδιά ηλικίας 3,5 ετών.
Στον σύλλογο λειτουργεί τμήμα Τζούντο με δάσκαλο τον ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΛΑΜΑΡΑ,4 νταν
και τμήμα Κικ Μπόξινγκ με προπονητή τον ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ ΤΖΑΝΕΤΑΚΗ

Προφίλ Δασκάλου

Επικεφαλής των προγραμμάτων και υπεύθυνος των προπονητικών και γυμναστικών σχεδιασμών είναι ο Αρμάος Ιωάννης, Πτυχιούχος Σχολής Προπονητών TKD-WTF Α’ Κατηγορίας, της Γ.Γ.Α., με μετεκπαίδευση στο "SUN MOON - UNIVERCITY OF KOREA", Πτυχιούχος Διεθνούς Διπλώματος Προπονητή TKD-WTF από την European TKD-WTF Union, Ομοσπονδιακός Προπονητής, της Εθνικής Ομάδας Τεχνικών Πρωταθλημάτων, Αντιπρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής, της Ελληνικής Ομοσπονδίας TKD-WTF, Τεχνικός Διευθυντής Ε.ΤΑ.Ν.Ε., Πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής Μαύρων Ζωνών & Dan της ΕΛ.Ο.Τ.–Ε.Τ.Α.Ν.Ε. και Εθνικός Διαιτητής TKD-WTF.

Προπονητές είναι η Καψουροπούλου Κωνσταντίνα, Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, Πτυχιούχος Σχολής Προπονητών TKD-WTF Β’ Κατηγορίας της Γ.Γ.Α., Πτυχιούχος Διεθνούς Διπλώματος Προπονητή TKD-WTF από την European TKD-WTF Union, Διαιτητής TKD-WTF της ΕΛ.Ο.Τ.

• Παρέχεται η δυνατότητα ατομικής-ιδιαίτερης διδασκαλίας, ενώ υπάρχουν ειδικά οικονομικά πακέτα για άνεργους, πολύτεκνους.
• Προσφέρεται διδασκαλία των αθλημάτων εισαγωγής σε υποψήφιους Γυμναστικής Ακαδημίας, Στρατιωτικές σχολές και Σώματα ασφαλείας.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΣΧΟΛΗΣ

×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι