A.Σ. ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Γου Τανγκ / Νύχι του Αετού / Σαολίν / Τάι Τσι Τσουάν / Τσι Κουνγκ

logo σχολής
Ο "Αθλητικός Σύλλογος Κινεζικών Μαχητικών Τεχνών Ηρακλείου" ιδρύθηκε το 2002 στο Ηράκλειο(αρ.απ.Πρωτοδ.21/2002) και υπήρξε το πρώτο αθλητικό σωματείο με αυτό το αντικείμενο σε όλη την Κρήτη. Λειτουργεί ως Αθλητικός Σύλλογος μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, εγκεκριμένος και πιστοποιημένος από όλους τους επίσημους αρμόδιους φορείς της Πολιτείας και επίσης είναι μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας ΓουΣου ΚουνγκΦου από την αρχή της ίδρυσής του. Σκοπός του είναι η διάδοση της παραδοσιακής κινέζικης κουλτούρας και φιλοσοφίας, και ειδικότερα η εκπαίδευση και καλλιέργεια πάνω στις Παραδοσιακές Κινέζικες Πολεμικές Τέχνες.


Στη σχολή μας, εκτός από το ‘’Νύχι του Αετού’’(Ying Zhao Faan Zi Men), διδάσκονται επίσης και άλλα βόρεια κυρίως συστήματα και στυλ του kung fu όπως Chang Quan(Long Fist), Shaolin Quan(συστήματα και φόρμες του Ναού Σαολίν) και Bei Shaolin Quan(Βόρειο Σαολίν), φόρμες από την παραδοσιακή βασική ύλη της Jing Wu(standard Chin Woo Association sets and fundamental routines) κ.α., Επίσης και στυλ του kung fu αποκαλούμενα μαλακά ή εσωτερικά όπως Tai Ji Quan(Τάι Τσι), Wu Dang Quan(συστήματα και στυλ του Γου Νταν), καθώς και Nei Gong(εσωτερικές ασκήσεις) και Qi Gong(τσι κουνγκ). Τα μαθήματα γίνονται είτε ομαδικά, βάσει συγκεκριμένου εβδομαδιαίου προγράμματος, είτε σε ατομικό επίπεδο σε μορφή ιδιαιτέρου μαθήματος. Κατά τακτά διαστήματα διοργανώνονται εκπαιδευτικά σεμινάρια και επίσης λειτουργούν τμήματα για παιδιά. Παράλληλα λειτουργεί και το τμήμα Εισαγωγής στην Κινεζική Γλώσσα, όπου εκτός από την γλώσσα και την γραφή, και με αφορμή αυτή, ταυτόχρονα αναφέρεται και στην Παραδοσιακή Κινεζική Κουλτούρα, Φιλοσοφία και Τέχνες(πολεμικές και μη).


Ο Υπεύθυνος και Εκπαιδευτής του σωματείου, ShiFu Γιώργος Τζανοδασκαλάκης, υπήρξε για πολλά χρόνια ενεργός αθλητής στο Kung Fu με αρκετές διακρίσεις τόσο σε εθνικό όσο και διεθνές και παγκόσμιο επίπεδο. Είναι διπλωματούχος προπονητής Tao Lu, San Shou, και Contact Fighting από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, πιστοποιημένος εκπαιδευτής από την Ελληνική Ομοσπονδία, και εθνικός κριτής Tao Lu. Ξεκινώντας την πορεία του από την Ελλάδα στην συνέχεια μαθητεύει και διδάσκεται σε διάφορα παραδοσιακά συστήματα του kung fu από διάσημους μεγάλους δασκάλους τόσο από την Ευρώπη καθώς και από Κίνα και Χόνγκ Κόνγκ. Ειδικότερα στο ‘’Νύχι του Αετού’’ είναι προσωπικός μαθητής του Master Julian Dale SiFu, ο οποίος με την σειρά του είναι προσωπικός μαθητής σε ευθεία διαδοχή της Grand Master Lau Gini και κόρης του Late Great Grand Master Lau Fat Mang.


×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι