Α.Σ πολεμικών τεχνών Black Bulls

Ζίου Ζίτσου / Παγκράτιο

logo σχολής
Ζίου Ζίτσου: Το ζίου ζίτσου είναι όχι μόνο μια παραδοσιακή πολεμική τέχνη αυτοάμυνας, αλλά και ένα δυναμικό και ευγενικό άθλημα με πλήρη γκάμα τεχνικών, τόσο στην όρθια μάχη όσο και στη μάχη εδάφους. Το κάθε παιδί, ανεξάρτητα από το φύλο του, από την ηλικία των 5 ετών και πάνω μπορεί να επιδοθεί στο ζίου ζίτσου έχοντας διαφορετικούς στόχους, που ξεκινούν από την απόκτηση καλής φυσικής κατάστασης και φτάνουν στην ολοκλήρωση του χαρακτήρα του.





ΠΑΓΚΡΑΤΙΟ: Η σημερινή εκδοχή του παγκρατίου περιλαμβάνει τεχνικές ρίψεων και ανατροπών και χτυπήματα με τη χρήση των χεριών και των ποδιών. Η εξάσκηση γίνεται με απλό αθλητικό ντύσιμο, σχεδιασμένο από την ομοσπονδία (λευκή μπλούζα και μπλε παντελόνι) ενώ κάποιες από τις τεχνικές του διδάσκονται και ως εφαρμογές σε καταστάσεις αυτοάμυνας. Ένα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό είναι ότι όλη η ορολογία του παγκρατίου (παραγγέλματα, ονομασίες τεχνικών κ.λπ.) είναι στα αρχαία ελληνικά, γεγονός που ολοκληρώνει την εικόνα μιας πλήρους ελληνικής τέχνης.




Tμηματα:
Παγκράτιο, ζίου ζίτσου (παιδικό-ενηλίκων), κικ μπόξινγκ ,γιόγκα,TRX




Προπονητης Θανάσης Πρεντουλής :


Κάτοχος παγκοσμίων τίτλων στο Παγκράτιο τα έτη 2006 και 2007 στην κατηγορία -85 κιλών,μέλος της εθνικής ομάδος ζίου ζίτσου και με πολλές διακρίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό.Διπλωματούχος προπονητής και αναγνωρισμένος απο τη Γενική γραμματεία αθλητισμού



ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΣΧΟΛΗΣ

×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι