ΚΑΡΑΤΕ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Καράτε

logo σχολής
Προφίλ Τέχνης

Kara σημαίνει στα γιαπωνέζικα κενό, te σημαίνει χέρι & η λέξη do μεταφράζεται ως ο δρόμος, ή η πορεία. Έτσι karate-do σημαίνει είναι η πορεία για το άδειο χέρι.Είναι μια πολεμική τέχνη στην οποία ο υπέρτατος σκοπός δεν είναι να επιδιώξει κάποιος την νίκη, αλλά να εργαστεί για την τελειότητα του χαρακτήρα, του αυτο-ελέγχου και της πειθαρχίας μέσω της εμπειρίας & της εξάσκησης. Είναι επίσης μια μορφή αυτοάμυνας όπου χρησιμοποιούνται όλα τα μέρη του σώματος που, με τη σκληρή και συστηματική προπόνηση, γίνονται αποτελεσματικά και ισχυρά όπλα.

Το Karate χρησιμοποιεί όλο το σώμα όπου κατά αυτό τον τρόπο αναπτύσσεται η ισορροπία, η ευελιξία, ο συντονισμός, η ταχύτητα και η δύναμη.Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της τακτικής προπόνησης των βασικών τεχνικών (Kihon) που, λόγω της ποικιλίας και της πολυπλοκότητάς τους, μπορούν να θεωρηθούν ως μία πλήρης τέχνη.


Προφίλ Δασκάλων

O Ιωάννης Μάντζαρης, 3ο Dan JKA είναι Πτυχιούχος Προπονητής ΓΓΑ (Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού), αναγνωρισμένος προπονητής από την Ιαπωνική Ένωση Καράτε(JKA), με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, εμπειρία από το 1989 και με πολλές διακρίσεις σε εθνικά πρωταθλήματα.

Η Αρτεμισία Μάτα, 3ο Dan JKA είναι εκπαιδεύτρια με εμπειρία από το 2000, αναγνωρισμένη προπονήτρια από την Ιαπωνική Ένωση Καράτε(JKA) και με πολλές διακρίσεις σε εθνικά πρωταθλήματα

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΣΧΟΛΗΣ

×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι