ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ

Τανγκ Σου Ντο (Σου Μπακ Ντο)

logo σχολής
Το ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ιδρύθηκε της 14.06.2005 διαδίδοντας την αρχαιότερη πολεμική τέχνη της Κορέας το SOO BAHK DO, ιδρυτής της οποίας ήταν ο Grand Master Hwang Kee (1914 - 2002) και άξιος συνεχιστής ο υιός του Grand Master H.C. Hwang ο οποίος είναι και ο σημερινός πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας MOO DO KWAN.


Το σωματείο λειτουργούσε ήδη από το 2000 ανεπίσημα ως «υποκατάστημα» του Σωματείου Αλικαρνασσού, έχοντας περίπου 12 παιδιά. Σήμερα περνάει τα 45 άτομα, όλων των ηλικιών, αγόρια-κορίτσια, γυναίκες και άντρες και χρόνο με τον χρόνο αναπτύσσεται όλο και περισσότερο.Στο διάστημα τις ύπαρξής του το ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ έχει διοργανώσει ένα Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και το Πρώτο και μοναδικό μέχρι στιγμής Παγκόσμιο Συνέδριο και Πρωτάθλημα μαζί με το πρώτο Ko Dan Ja στην Κρήτη!


Επίσης συμμετέχει σε πολλές πολιτιστικές εκδηλώσεις και δηλώνει παρουσία σε φιλανθρωπικές και οικολογικές διοργανώσεις.


Δάσκαλος του Σωματείου μας είναι ο Μάστερ Κώστας Παπαδόπουλος 4 Νταν, αναγνωρισμένος από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, μέλος του Ελληνικού T.A.C. (Technical - Advisory - Committee) με περίπου 35 χρόνια εμπειρίας στο βιογραφικό του, πολλά σεμινάρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό, πολλές συμμετοχές σε πρωταθλήματα και με πολλούς αθλητές του να πρωταγωνιστούν στις πρώτες θέσεις σε Πανελλήνιες και Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.





Σχολή Αλικαρνασσού


ΟΔΟΣ ΜΑΥΣΩΛΟΥ 138

Τ.Κ. 71601 ΝΕΑ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΣ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΚΡΗΤΗΣ





Σχολή Χερσονήσου


ΟΔΟΣ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΚΟΥΤΟΥΛΟΥΦΑΡΙΟΥ

Τ.Κ. 70014 ΛΙΜΕΝΑΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΚΡΗΤΗΣ


ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΣΧΟΛΗΣ

×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι