KRAV MAGA KORYDALLOS

Κραβ Μαγκά

logo σχολής
Προφίλ Τέχνης

Tο Krav Maga (η σημασία των λέξεων στα Εβραϊκά είναι μάχη επαφής – contact fight) είναι ένα σύστημα αυτοάμυνας και μάχης που επινόησαν οι Ισραηλινοί για χρήση στα δύσκολα πεδία των μαχών της Μέσης Ανατολής μετά από μακροχρόνια πείρα και εμπόλεμες καταστάσεις. Αυτό και μόνο αποτελεί την απόδειξη της αποτελεσματικότητάς του.

Στην σχολή διδάσκονται τα παρακάτω τμήματα:

- KRAV MAGA / Ισραηλίτικη Αυτοάμυνα
- Γυναικείο Αυτοάμυνας/ Krav Maga
- Παιδικό / Krav Maga Kids

- Kick Boxing
- T.B.S - Tactical Blade System
- Combat Fitness
-Χρήση Μαχαιριού/Γκλόπ/Pocket Stick

ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ ΧΡΗΣΗΣ ΟΠΛΩΝ
Israeli Tactical Weapons
-Μαχαίρι (Israeli Knife Fighting)
-Γκλόπ (Israeli Baton)
-Pocket Stick

Προφίλ Δασκάλου

Ο εκπαιδευτής Πρωτονοτάριος Χρήστος είναι Επικεφαλής Εκπαιδευτής του Κεντρικού Αρχηγείου Krav Maga Korydallos και σαν μοναδικός υπεύθυνος για πτυχία,εκπαιδεύσεις,παραρτήματα δεν έχει καμία σχέση με καμία Ομοσπονδία.
Έχει 22 χρόνια εμπειρίας στον χώρο των Πολεμικών Τεχνών , ειναι αναγνωρισμένος Εκπαιδευτής Krav Maga από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας του Ισραήλ(Israeli Defence Forces) και ξεκίνησε την ενασχόληση του με τις Πολεμικές Τέχνες όταν ήταν 13 ετών. Έχει ασχοληθεί με τις εξής πολεμικές τέχνες: Shotokan Karate, Kick Boxing, Ninjutsu, Wing Chun, Krav Maga,Commando Krav Maga , Panantukan, S.D.S , Combat Knife System και TCS. Έχει συμμετοχές σε αγώνες ημιεπαφής και πλήρους επαφής και το 2008 κατέλαβε τη δεύτερη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Sanda στα -85kg (Wushu Kung Fu).Τον Νοέμβριο του 2014 συμμετείχε με την Εθνική Ελλάδος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Kudo στο Τόκυο της Ιαπωνίας.
Είναι Ιδρυτής του συστήματος T.B.S - Tactical Blade System και Ιδρυτής της Εταιρίας Krav Maga Protonotarios με Κεντρικό Αρχηγείο τον Κορυδαλλό.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΣΧΟΛΗΣ

×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι