ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΡΟΔΟΥ M.A.R.D.

Χαπκίντο

logo σχολής
Προφίλ Τεχνών

Στο Σύλλογο Πολεμικών Τεχνών Ρόδου Μ.A.R.D. (MARTIAL ART RODOS DOJANG) διδάσκεται η τέχνη του HAPKIDO, η τέχνη που θεωρείται η μητέρα των σύγχρονων πολεμικών τεχνών λόγω της πλούσιας ύλης της που αριθμεί 3.400 τεχνικές και 10.000 σε παραλλαγές με τη στήριξη της Πανελλήνιας Ένωσης Χαπκίντο (Π.Ε.Χ.) με υπεύθυνο τον μάστερ Ευάγγελο Θάνο W.H.F. Reggional Director of East Europe and Middle East 7 Dan HAPKIDO και 8 DAN TAE KWON DO και της WORLD HAPKIDO FEDERATION (W.H.F) με πρόεδρο τον ΜASTER ROE JAI MYUNG γιο του αείμνηστου ιδρυτή GRANT MASTER KWAN SIK MYUNG.

Επίσης, στη σχολή διδάσκεται το πρόγραμμα ρεαλιστικής αυτοάμυνας και αυτοπροστασίας στο δρόμο Das Streetfighting Systems, υπο την καθοδηγηση του master Γιωργου Ρουμπινη μαυρη ζωνη 4 dan DAS STREETFIGHTING ( επικεφαλη οργανισμου D.I.S.A.) και 5 dan street self defence και τη στηριξη του ιδρυτη της μεθοδου GRANDMASTER ΛΑΙΜΟΔΕΤΗ ΙΩΑΝΝΗ

To D.A.S. Street Fighting είναι μία σύγχρονη, πλήρης και άκρως αποτελεσματική μέθοδος αυτοάμυνας για το σύγχρονο άνθρωπο. Δημιουργός της μεθόδου είναι ο Γιάννης Λαιμοδέτης. Η δημιουργία του D.A.S. Street Fighting ξεκίνησε το 1990-91 και ολοκληρώθηκε, παρουσιάστηκε και αναγνωρίστηκε το 1999.Το D.A.S. Street Fighting αντλεί στοιχεία και τεχνικές από πολλές μαχητικές τέχνες, όπως Jiu – Jitsu, Kick Boxing, CKD, Defendu, JKD, Thai Boxing, Grappling κ.λ.π. Το D.A.S. Street Fighting είναι πλήρες μέλος της Παγκόσμιας Οργάνωσης I.C.A.T (Integrative Combative Arts Training), καθώς και βασικό κομμάτι της διδασκαλίας στον Πανελλήνιο Οργανισμό Αυτοάμυνας και Aυτοπροστασίας (Π.Ο.Α.Α.). Καθώς και THAI BOX DAS STRIKING PROGRAMME με εκπαιδευτή τον Μάριο Σπανό (MARIOSFIGHTING TEAM)

Προφίλ Δασκάλου

Ο δάσκαλος και πρόεδρος του συλλόγου πολεμικών τεχνών M.A.R.D.ΙΩΑΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ασχολείται με τις πολεμικές τέχνες και τον αθλητισμό από το 1992.Ξεκινωντας από τα μαχητικά αθλήματα ως αθλητής του KICK BOXING για σχεδόν 4 χρόνια πέρασε στο παραδοσιακό SHOTOKAN KARATE και για μια δεκαετία ασχολήθηκε ερασιτεχνικά με την σωματική διάπλαση. Τα τελευταία 6 χρόνια επέστρεψε στις πολεμικές τέχνες και συγκεκριμένα στο HAPKIDO ως μέλος στην Π.Ε.Χ. και την W.H.F. Το 2015 πιστοποιήθηκε ως εκπαιδευτής της Π.Ε.Χ. και της W.H.F μαύρη ζώνη 1 DAN καθώς και ως αντιπρόσωπός τους στη Ρόδο.Είναι επισης 1st level assistant instructor στο DAS STREETFIGTING PROGRAMME. Κατέχει επίσης το 1st level στο FCS SYSTEM GREECE. Έχει λάβει μέρος σε πολλά σεμινάρια διαφορών στιλ εμπλουτίζοντας έτσι και διευρύνοντας τις γνώσης του άλλα και σε σεμινάρια ψυχολογίας και πρώτον βοηθειών και συνεχίζει ακολουθώντας το γνωμικό ότι όσο ζεις μαθαίνεις.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΣΧΟΛΗΣ

×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι