Α.Σ. ΑΝΔΡΕΙΑ ΠΑΤΡΑΣ/ΤΑΕ KWON DO/BOXING/KICK BOXING/PILATES/HIIT

Κικ Μπόξινγκ / Πυγμαχία / Ταεκβοντό

logo σχολής
Προφίλ Τέχνης

Το Τάε Κβον Ντο (ή Ταεκβοντό) είναι η πιο δημοφιλής κορεάτικη πολεμική τέχνη και το εθνικό σπορ της ΚΟΡΕΑΣ.Είναι από τις πιο διαδομένες πολεμικές τέχνες παγκοσμίως και από το 2000 έγινε επίσημο Ολυμπιακό αγώνισμα.Στα Κορεάτικα Τάε σημαίνει "τεχνικές με τα πόδια", Κβον σημαίνει "τεχνικές με τα χέρια" και Ντο σημαίνει "το μυαλό". Σε ελεύθερη μετάφραση, Τάε Κβον Ντο σημαίνει "Η τέχνη της κλωτσιάς και της γροθιάς με καθοδηγητή πάντα για τον Σύλλογο ΑΝΔΡΕΙΑ , το μυαλό".

Στις νέες αθλητικές εγκαταστάσεις μπορείτε να διδαχτείτε ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ - ΠΥΓΜΑΧΙΑ - ΚΙΚ ΜΠΟΞΙΝΓΚ - ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ - HIIT – PILATES.

Προφίλ Δασκάλου

Δάσκαλος του Α.Σ. Ανδρεία είναι ο Γιώργος Ανδρειανός. Πτυχιούχος προπονητής με άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος περιμένει μικρούς και μεγάλους να τους μυήσει στο Ολυμπιακό Άθλημα του ταεκβοντό. Ένας προπονητής που δεν αρέσκεται μόνο στο να διδάξει το άθλημα , αλλά προσπαθεί να καλλιεργήσει ισχυρές προσωπικότητες, χρήσιμες στην κοινωνία. Στον εν λόγω Σύλλογο μπορεί όλη η οικογένεια να ασκηθεί υπεύθυνα και σωστά ΜΟΝΟ από τον δάσκαλο , κάτι που κάνει ξεχωριστό τον χώρο αυτόν.
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι