ΚΡΗΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ

Ταεκβοντό

logo σχολής
Το TAEKWON-DO ξεκίνησε από τον Στρατηγό CHOI-HONG-HI ΤΟ 1937 στην Κορέα, είναι η πιο δημοφιλής πολεμική τέχνη στον κόσμο. Στην Ελλάδα ήρθε το 1969 με πρωτογενείς πυρήνες τον Σταμάτη Κάσση στην Αθήνα και τον Γιώργο Στυλιανίδη στην Θεσσαλονίκη, ως άθλημα ανέπτυξε έντονη δραστηριότητα με αποτέλεσμα να αναπτυχθεί με πολύ γρήγορους ρυθμούς σε πόλεις και χωριά αναδεικνύοντας πρότυπα αθλητών και προπονητών.

Ο Αθλητικός Σύλλογος Κρητική Ακαδημία TAEKWON-DO είναι αναγνωρισμένο σωματείο, ενεργό μέλος της Α.Ο.Τ.Ε και διαθέτει ειδική αθλητική αναγνώριση από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Ο σύλλογος ιδρύθηκε το 1994 από τον καταξιωμένο δάσκαλο Τουρλάκη Γεώργιο Instructor 6 DAN και πλέον φέρει δύο τμήματα σε Ηράκλειο και Ιεράπετρα.

Τεχνικός Υπεύθυνος για το τμήμα του Ηρακλείου είναι ο Τουρλάκης Δημήτριος Instructor 5 DAN πολύ δυναμικός με άριστη γνώση για το άθλημα αυτό και με πολλές Πανελλήνιες διακρίσεις στις χρονιές ’94,’96,’01,’03,’06,’07,’08,’09.

Στον πολύ καθαρό και χαρούμενο χώρο μας οι μαθητές μας διδάσκονται TAEKWON-DO(I.T.F), KICKBOXING,CAPOEIRA,KUNG-FU(HUNG GAR) καθώς και Αυτοάμυνα σε ομαδικά τμήματα όπου παράλληλά με την εκπαίδευση αναπτύσσονται η κοινωνικότητα, η αυτοπεποίθηση, η πειθαρχία και ο σεβασμός προς τον συνάνθρωπο χτίζοντας ταυτόχρονα δυνατές προσωπικότητες.

Λειτουργεί προνηπιακό και παιδικό τμήμα με ειδικό πρόγραμμα ανάλογο με τον ευαίσθητο χαρακτήρα των παιδιών, όπου κρίνεται απαραίτητο, παρέχονται ιδιαίτερα μαθήματα για την αντιμετώπιση ιδιαίτερων δυσκολιών ή προβλημάτων.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΣΧΟΛΗΣ

×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι