COLOSSEUM FIGHTING ARENA ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Κικ Μπόξινγκ / Πυγμαχία / Σάντα

logo σχολής
Προφίλ Τεχνών

Κικ Μπόξινγκ: Όπως λέει και η ονομασία του, το κικ μπόξινγκ περιλαμβάνει τεχνικές της κλασσικής πυγμαχίας καθώς και λακτίσματα –το εύρος των χτυπημάτων και των λακτισμάτων καθορίζεται από τους κανόνες της εκάστοτε ομοσπονδίας και της εκάστοτε διοργάνωσης. Τόσο στην εξάσκηση όσο και στους αγώνες, οι αθλητές φορούν προστατευτικό εξοπλισμό και το ζητούμενο είναι,η συγκέντρωση πόντων ή η εξουδετέρωση του αντιπάλου με νοκ-άουτ ή νοκ-ντάουν. Tο κικ μπόξινγκ έχει καταφέρει να βρει τη θέση του στο παγκόσμιο στερέωμα των μαχητικών αθλημάτων και παραμένει ψηλά στην προτίμηση πολλών ασκούμενων.
Σάντα: Τα τελευταία χρόνια, το Σάντα έχει γίνει περισσότερο γνωστό λόγω των πρωταθλημάτων που γίνονται σε όλον τον κόσμο αλλά και στην Ελλάδα –υπάρχει μάλιστα και καθαρά επαγγελματική εκδοχή που θυμίζει τους αγώνες μεικτών πολεμικών τεχνών (ΜΜΑ) και ορισμένοι από τους αθλητές αυτών των πρωταθλημάτων έχουν συμμετάσχει σε διοργανώσεις όπως το Κ-1, συχνά με επιτυχία. Οι τεχνικές του θυμίζουν αρκετά αυτές του Κικ Μπόξινγκ, όμως καθώς ένα μέρος του ρεπερτορίου του προέρχεται από την πάλη Τσινά, περιλαμβάνει και ρίψεις, ανατροπές, στραγγαλισμούς και ακινητοποιήσεις –αυτό σημαίνει ότι διαθέτει αρκετά πολυδιάστατη ύλη ώστε να καλύψει τις ανησυχίες όλων όσων ενδιαφέρονται για κάτι «ολοκληρωμένο» και «εφαρμοσμένο»
Στη σχολή λειτουργούν τμήματα Πυγμαχίας, Kettlebell και TRX και παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα.

Προφίλ Δασκάλου

Ο Σταύρος Στόφυλας είναι ο επικεφαλής εκπαιδευτής του Colosseum Fighting Arena. Ασχολείται με τις παραδοσιακές πολεμικές τέχνες και τα μαχητικά αθλήματα πάνω από 20 χρόνια με αρκετές διακρίσεις στο ενεργητικό του. Τον Οκτώβριο του 2006 μάλιστα, συμμετείχε σαν μέλος της ελληνικής ομάδας στο 2ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παραδοσιακού Γουσού που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Zhengzhou της Κίνας και ανακηρύχθηκε Παγκόσμιος Πρωταθλητής και στις δυο κατηγορίες στις οποίες αγωνίστηκε, χαρίζοντας στην Ελλάδα δυο χρυσά μετάλλια. Ο Σταύρος Στόφυλας είναι πτυχιούχος προπονητής της ελληνικής ομοσπονδίας Γου Σου Κουνγκ Φου. Στο Colosseum Fighting Arena διδάσκει και ο Κων/νος Βέτιμης, αναγνωρισμένος αθλητής Σάντα και πρωταθλητής Ελλάδας με πολλές επιτυχίες και στο εξωτερικό.
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι