Α.Σ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ

Γουίνγκ Τσουν / Σάντα / Τσαπ Κουν Ντο

logo σχολής
Προφίλ Τέχνων

Ο σύλλογος διαθέτει διπλωματούχο προπονητή wushu sanda (Chinese kick boxing) με πιστοποιημένο δίπλωμα από την ομοσπονδία wushu kung fu και από την ΓΓΑ με άδεια άσκησης επαγγέλματος για το kung-fu, ενώ κατέχει τον βαθμό του 4ου duan στο wushu kung-fu μετά από πολλά χρόνια ενασχόλησης και εμπειρίας.Διδάσκονται οι πολεμικές τέχνες Chapkoon-do, wing chun (από τον Σεπτέμβριο με τον sifu Φώτη Κάρο) και το μαχητικό άθλημα Sanda ή Chinese kick boxing.

Το Chapkoon-do, είναι μια ολοκληρωμένη και αποτελεσματική πολ.τέχνη βασισμένη στο kung-fu, έχοντας στοιχεία και από άλλες τέχνες και η οποία εξελίσσεται και εμπλουτίζεται συνεχώς.

Το wing chun είναι μία από τις πιο δημοφιλείς πολεμικές τέχνες με χαρακτηριστικό του γνώρισμα η ταυτόχρονη άμυνα και επίθεση.

Το Sanda είναι το μαχητικό-αθλητικό κομμάτι του Kung-fu, είναι πλήρους επαφής και χρησιμοποιεί γροθιές, λακτίσματα και τεχνικές πάλης με ανατροπές και ρίψεις. Είναι αναγνωρισμένο άθλημα και διοργανώνονται πανελλήνια, πανευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα.

Προφίλ Δασκάλου

Εκπαιδευτής του συλλόγου είναι ο sifu Απόστολος Αποστολίδης (3o duan chapkoon-do, 4o duan wushu kung-fu), με πολυετή εμπειρία στο χώρο των πολεμικών τεχνών.Ξεκίνησε την ενασχόλησή του με Karate, σε ένα γυμναστήριο στην Αθήνα στα τέλη της 10ετίας του 80.Συνέχισε με δάσκαλο τον Γιάννη Λεονταρή και το Chapkoon-do.Το 1999 μετά από προτροπή του δασκάλου του ανοίγει τη δική του σχολή πολ. τεχνών στο Πέραμα.Στην πορεία όλα αυτά τα χρόνια, παρακολουθεί και συνεχίζει ακόμα και κάποια άλλα συστήματα, όπως Kali arnis eskrima & Jeet kune do με τον Αλέξανδρο Πέτρου, wing chun με τον sifu Φώτη Κάρο και κάποια σεμινάρια Krav maga.
Από το 2000, ο σύλλογος είναι μέλος της Ελληνικής ομοσπονδίας wushu kung fu και έχω δίπλωμα προπονητή από την 1η σχολή προπονητών που έγινε από την ομοσπονδία και την ΓΓΑ το 2003.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΣΧΟΛΗΣ

×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι