Α.Σ THAILAND

Κικ Μπόξινγκ / Μούι Τάι

logo σχολής
Προφίλ Τέχνης

Mούι Τάι: Τεχνικά το μούι τάι χαρακτηρίζεται από τη χρήση οκτώ «όπλων»: πρόκειται για τις δύο γροθιές, τους δύο αγκώνες, τα δύο γόνατα και τα δύο πόδια (με την έννοια του τμήματος που βρίσκεται κάτω από τα γόνατα) και οι πυγμάχοι τα χρησιμοποιούν όλα με ταχύτατες εναλλαγές προκειμένου, όπως και στην κλασσική πυγμαχία είτε να σημειώσουν τεχνικά σημεία, είτε να βγάλουν τον αντίπαλο εκτός αγώνα.με νοκ-ντάουν ή νοκ-άουτ. Σήμα κατατεθέν του μούι τάι είναι τα ιδιαίτερα επώδυνα χαμηλή κυκλικά λακτίσματα που εκτελούνται με τις κνήμες.
Κικ Μπόξινγκ: Όπως λέει και η ονομασία του, το κικ μπόξινγκ περιλαμβάνει τεχνικές της κλασσικής πυγμαχίας καθώς και λακτίσματα –το εύρος των χτυπημάτων και των λακτισμάτων καθορίζεται από τους κανόνες της εκάστοτε ομοσπονδίας και της εκάστοτε διοργάνωσης. Τόσο στην εξάσκηση όσο και στους αγώνες, οι αθλητές φορούν προστατευτικό εξοπλισμό και το ζητούμενο είναι, όπως και στην πυγμαχία, η συγκέντρωση πόντων ή η εξουδετέρωση του αντιπάλου με νοκ-άουτ ή νοκ-ντάουν.

Στη σχολή διδάσκεται και Βραζιλιάνικο Ζίου Ζίτσου

Προφίλ Δασκάλου

O εκπαιδευτής στον Α.Σ Thailand είναι ο Θόδωρας Φουκαράκης. Ασχολείται με την πολεμική τέχνη του Muay Thai πάνω από 17 χρόνια. Έχοντας ταξιδέψει στη Ταϊλάνδη και διαμείνει ως οικότροφος μαθητής στη σχολή SOR.VORAPIN GYM για να εκπαιδευτεί και να εντρυφήσει βαθύτερα στη τέχνη. Είναι ενεργός σε αγώνες και με αρκετές διακρίσεις στο ιστορικό του προσπαθεί και μεταδίδει με σεβασμό τις αρχές και τις αξίες της τέχνης.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΣΧΟΛΗΣ

×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι