Α.Ο. Γουσου - ΤΣΕΝ ΛΟΝΓΚ ΘεσσαλονίκηςΤάι Τσι Τσουάν-Κουνγκ Φου-Σάντα

Γου Σου / Σάντα / Σέμι Κόντακτ / Τάι Τσι Τσουάν / Τσι Κουνγκ

logo σχολής
Προφίλ Τέχνης

Ο Αθλητικός και Μορφωτικός Όμιλος Γου Σου – Τσεν Λονγκ (Wu Shu - Chen Long) ιδρύθηκε στις 8 Αυγούστου 2007 στη Θεσσαλονίκη. Το όνομα του Ομίλου προέρχεται από το επίθετο του Grand Master Τσεν (Chen) και τη λέξη Λονγκ (Long) που στα κινέζικα σημαίνει ‘δράκος’.
Στον Όμιλο διδάσκονται η πολεμική και θεραπευτική τέχνη Γου Σου (Wu Shu), που περιλαμβάνει Τάι Τσι Τσουάν ( Tai Chi Chuan ), Σάολιν Κουνγκ Φου (Shaolin Kung Fu), Σάντα (Sanda), Σέμι Κόντακτ (Semi Contact), Τσιν Να (Qin Na) -Tσι Ντα (Qing Da).
Λειτουργούν τμήματα παιδιών, εφήβων και ενηλίκων, όλων των επιπέδων (αρχάριων-προχωρημένων). Οι αθλητές του Ομίλου λαμβάνουν μέρος σε Διασυλλογικά, Πανελλήνια, Πανευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα Wu Shu με τιμητικές διακρίσεις.
Στη σχολή λειτουργούν επίσης, ποικίλα αθλητικά και θεραπευτικά τμήματα, με αξιόλογους δασκάλους-θεραπευτές και με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από ανθρώπους που αναζητούν σωματική και ψυχοπνευματική υγεία.

Προφίλ Δασκάλου

Η Άννα Τανούλη πιστοποιημένη προπονήτρια Πολεμικών Τεχνών Γουσου από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και την Ελληνική Ομοσπονδία Γουσου Κουνγκ Φου εκπαιδεύτηκε στην Κίνα από το Zhejiang Wushu Association of China και εξασκεί το Γουσου που περιλαμβάνει Tάι Τσι Τσουάν, Τσι Γκουνγκ, Κουνγκ Φου, Σάντα ( κινέζικη αυτοάμυνα) και διαλογισμό από το 1992. Προσωπική μαθήτρια του κινέζου Grand Master Chen HongQian διδάσκει μαζί του στην Ελλάδα συστηματικά το Γουσου από το 2000. Δίδαξαν στην X.Α.Ν.Θ. για 7 έτη και από το 2007 στον Αθλητικό Όμιλο Γουσου Κουνγκ Φου-ΤΣΕΝ ΛΟΝΓΚ με επίσημη Αθλητική Αναγνώριση από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και με πολλές επιτυχίες και διακρίσεις των αθλητών-παιδιών και ενηλίκων- σε παγκόσμια και πανελλήνια πρωταθλήματα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γουσου Κουνγκ Φου.
Το 2006 κατέκτησε 8 χρυσά μετάλλια σε παγκόσμιο πρωτάθλημα Γουσου στην Κίνα.
Ειδικεύτηκε στο Κινέζικο σύστημα αξιολόγησης Ντουάν ( Νταν) του Γουσου –Τάι Τσι & Κουνγκ Φου (μαχητικές εφαρμογές σε ζευγάρια ).
Το 1993 - 2008 εκπαιδεύτηκε ως θεραπεύτρια στη μέθοδο ψυχοθεραπείας Time Therapy , Σύγχρονος Διαλογισμός και στην Εξωσωματική Θεραπεία υπό την καθοδήγηση του ελβετού ψυχολόγου Μάνουελ Σοχ ιδρυτή της μεθόδου.
To 1996 αποφοίτησε από το σημερινό Oriental Medicine & Shiatsu Training Center,με ειδικότητα στην Κινεζική Παραδοσιακή Ιατρική, στο βελονισμό, στο Σιάτσου και στο Rejuvance.
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι