FIGHT CLUB ANYFANTIS

Αϊκίντο / Κικ Μπόξινγκ / Ταεκβοντό

logo σχολής
Προφίλ Τέχνης

Στο FIGHT CLUB ANYFANTIS διδάσκεται η πολεμική τέχνη και το ολυμπιακό άθλημα του Ταεκβοντό(WTF),το μαχητικό άθλημα Κικ Μπόξινγκ ,Μεικτές πολεμικές τέχνες(ΜΜΑ) και η ιαπωνική πολεμική τέχνη Αϊκίντο.
Μέσα από την συστηματική προπόνηση στις παραπάνω τέχνες και αθλήματα βελτιώνεται η φυσική κατάσταση του ατόμου (δύναμη, αντοχή, ταχύτητα, ευλυγισία, συντονισμός κινήσεων κ.α.) και γυμνάζεται όλο το σώμα αφού απαιτείται ενεργοποίηση ολόκληρου του μυϊκού συστήματος. Ο ασκούμενος καθίσταται ικανός να προστατέψει τον εαυτό του, τον συνάνθρωπό του και το κοινωνικό σύνολο γενικότερα, εφαρμόζοντας βέβαια τις γνώσεις του με δικαιοσύνη και ποτέ χωρίς αιτία. Μέσα από την εκπαίδευση των πολεμικών τεχνών μαθαίνει τον αυτοέλεγχο και την αυτοάμυνα και μέσω των μαχητικών αθλημάτων τη αθλητική άμυλα.

Προφίλ Δασκάλου

Ο υπεύθυνος του FIGHT CLUB είναι ο Αντώνης Ανυφαντής ο οποίος ασχολείται με τις πολεμικές τέχνες και τα μαχητικά αθλήματα για πάνω από 35 χρόνια. Είχε ξεκινήσει με το Καράτε, το Νιντζούτσου και αργότερα συνέχισε με το Ταεκβοντό και το Κικ Μπόξινγκ. Είναι αναγνωρισμένος προπονητής Ταεκβοντό από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και κατέχει το βαθμό του 5ου νταν. Στο Κικ Μπόξινγκ είναι κάτοχός 2ου νταν. Πολύ συχνά διοργανώνει σεμινάρια και αγώνες εντός και εκτός Αμαλιάδας (στα οποία το FIGHT CLUB συμμετέχει επάξια) για την προώθηση και εξέλιξη των αθλητών και των μαχητικών αθλημάτων.
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι