Α.Σ. TΑΕ KWON DO-HAPKIDO ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ταεκβοντό / Χαπκίντο

logo σχολής
Προφίλ Τέχνης

Πρέπει να γίνει αντιληπτό πως οι πολεμικές τέχνες δεν επινοήθηκαν ή αναπτύχθηκαν από κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο, αλλά εξελίχθηκαν σαν ένα μέρος της ιστορίας κάποιου έθνους. Όπως η πάλη, η πυγμαχία και η ξιφομαχία είναι ξεχωριστά και μοναδικά ανταγωνιστικά αθλήματα στο δυτικό κόσμο, έτσι και το Tae Kwon Do, το Yudo, το Kumdo καθώς και το Hapkido αναπτύχθηκαν μέσα από την μακρόχρονη ιστορία των ανατολικών χωρών. Το πνεύμα και η ικανότητα ανταγωνισμού αποτελούν τη βάση της επιτυχίας στην καθημερινή ζωή μας στην κοινωνία, όπου συχνά αντιμετωπίζουμε αντιπάλους. Βλέπουμε έτσι ότι η προέλευση των πολεμικών τεχνών είναι η αντιμετώπιση αυτών των καταστάσεων.
Αφού κάθε πολεμική τέχνη είναι ένα μέσο αυτοπροστασίας αλλά και άμυνας ενάντια στην αδικία,η εξάσκηση στις πολεμικές τέχνες θα πρέπει να συνοδεύεται από πνευματική εκλέπτυνση και υπομονή.

Προφίλ Δασκάλου

Ο Αθλητικός Σύλλογος Tae Kwon Do / Hapkido Αργυρούπολης αποτέλεσε ένα από τα ιδρυτικά μέλη της Ε.Λ.Ο.Τ. και από το 1984 μέχρι σήμερα, έχει να επιδείξει μια ενεργή συμμετοχή σε αθλητικές διοργανώσεις, αναδεικνύοντας πληθώρα πρωταθλητών. Ο Α.Σ. Αργυρούπολης σε όλη την αξιόλογη πορεία του, διαδραμάτισε έναν ιδιαίτερα πρωταγωνιστικό και πρωτοπόρο ρόλο στη διάδοση του Tae Kwon Do και του Hapkido. Η σχολή Α.Σ. Αργυρούπολης βραβεύτηκε το 2001 ως Hapkido School of the Year από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Hapkido. Ο σύλλογος μέσα από επιστημονικά προγράμματα παρέχει τη δυνατότητα σε ασκούμενους όλων των ηλικιών να αποκομίσουν οφέλη ανάλογα με τις προσωπικές τους ανάγκες & στόχους. Παράλληλα διαθέτει ειδικό αγωνιστικό τμήμα για όσους ενδιαφέρονται να σχοληθούν με το Tae Kwon Do σε επίπεδο πρωταθλητισμού. Ο Δάσκαλος του Α.Σ. Αργυρούπολης Master Βαγγέλης Θάνος έχει βαθειά γνώση των πολεμικών τεχνών, μαθητεύοντας από το 1975 δίπλα σε μεγάλους δασκάλους διεθνούς κύρους, όπως ο Master An Hen Ki (Tae Kwon Do), και ο Grand Master Kwan Sik Myung (Hapkido). Έχει συμμετάσχει και έχει διδάξει σε πολλά σεμινάρια και διοργανώσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ως πιστοποιημένος προπονητής από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, με ευθύνη και ακεραιότητα εκπαιδεύει για πάνω από 25 χρόνια μαθητές, δίνοντας έμφαση στην εκμάθηση τεχνικών αλλά και στην καλλιέργεια του πνεύματος, αναδεικνύοντας πολλούς πρωταθλητές. Είναι επίσημος εξεταστής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Tae Kwon Do και διεθνής κριτής. Στα προπονητικά του προγράμματα συνδυάζει τη φιλοσοφία των πολεμικών τεχνών και την ανατολική παράδοση, με τις σύγχρονες αρχές της προπονητικής και της φυσιολογίας, πράγμα που τον αναδεικνύει σε έναν από τους σημαντικότερους δασκάλους πολεμικών τεχνών στην Ελλάδα.

http://actionmartialarts.gr/
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι