Α.Σ. ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ

Καράτε

logo σχολής
Προφίλ Τέχνης

Το καράτε είναι ίσως η πιο διάσημη πολεμική τέχνη που υπάρχει, αποτελεί το πιο διάσημο εξαγώγιμο προϊόν της ιαπωνικής κουλτούρας παρόλο που, κυριολεκτικά μιλώντας, δεν προέρχεται από την κυρίως Ιαπωνία αλλά από το σύμπλεγμα νησιών που λέγονται Οκινάουα και που βρίσκονται νότια της χώρας και σε ίση απόσταση από την Κίνα. Χαρακτηριστικό του καράτε είναι η πλειάδα χτυπημάτων με τα χέρια και τα πόδια.
Παρά την έλευση πολλών νέων πολεμικών τεχνών, το καράτε παραμένει γοητευτικό και συγκεντρώνει εκατομμύρια φίλων σε όλον τον κόσμο.

Προφίλ Δασκάλου

Προπονητής του συλλόγου είναι ο παγκόσμιος πρωταθλητής Κώστας Παπαδόπουλος. Ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στο καράτε το 1982.Ειναι μέλος της Εθνικής Ομάδας από το 1993 και αρχηγός της από το 1995 μέχρι και σήμερα. Ο Α.Σ. ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ ανήκει στην κοινωνία του αθλητισμού και υπηρετεί πιστά το ρολό του προσφέροντας νέα ταλέντα αλλά και υγιείς ψυχικά και σωματικά ανθρώπους .Αντλεί μεγάλο μέρος του δυναμικού του από την ευρύτερη περιοχή αναπτύσσοντας παράλληλα και τις υποδομές του.
Σήμερα λειτουργούν τμήματα ανηλίκων και ενήλικων με πάνω από 60 αθλητές .

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΣΧΟΛΗΣ

×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι