Α.Σ ΘΕΑΓΕΝΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

Μεικτές πολεμικές τέχνες / Παγκράτιο

logo σχολής
Προφίλ Τέχνης

Στον Α.Σ Θεαγένης Καβάλας ο ασκούμενος εκπαιδεύεται :
Mεικτές πολεμικές τέχνες(ΜΜΑ): Mια πλήρης πολεμική τέχνη η οποία περιέχει τα πάντα από την όρθια μάχη έως και την συμπλοκή στο έδαφος με διάφορες λαβες και κλειδώματα, στο σύστημα αυτοάμυνας CLOSE COMBAT TACTICS: Aφορά πολίτες και εξειδικεύεται σε διαφορετικού τύπου επιθέσεων και σε άμυνα απέναντι σε όπλα.
Αυτοάμυνα μόνο για σώματα ασφαλείας:Eξιδικευμένο τμήμα όπου διδάσκονται πέρα από την αυτοάμυνα και την ασφάλεια του κάθε ατόμου και η χρήση διαφόρων όπλων όπως πτυσσόμενη ράβδος τόνφα, χειροπέδηση ταραχοποιού κ.α
KICK BOXING: Από τα πιο διαδεδομένα στυλ μαχητικών τεχνών παγκοσμίως Στον Α.Σ Θεαγένη διοργανώνονται τακτικά σεμινάρια σε συνεργασία με αξιόλογους εκπαιδευτές τα οποία καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα στα συστήματα αυτοάμυνας και μονομαχίας(σεμινάρια με όπλα, μαχαίρια διαφόρων τύπων, ραβδιά, άοπλη πάλη, ειδικά σεμινάρια για γυναίκες κ.α.)Κατά την εξάσκηση ο ασκούμενος μαθαίνει στη βασική εκπαίδευση τις τεχνικές της αυτοάμυνας (τεχνικές με γροθιές και λακτίσματα, ρίψεις και ακινητοποιήσεις).

Προφίλ Δασκάλου

Ο Νεκτριος Δουρτμές είναι ο εκπαιδευτής του Α.Σ. Θεαγένης. Με μεγάλη εμπειρία στα μαχητικά αθλήματα και στα συστήματα αυτοάμυνας προσπαθεί και μεταδίδει με επιτυχία στους μαθητές του την αγωνιστικότητα (εντός και εκτός γυμναστηρίου) , και εκείνες τις ρεαλιστικές ενέργειες και τεχνικές, οι οποίες σε μία επικίνδυνη και ξαφνική επίθεση θα λειτουργήσουν για την εξουδετέρωση της.
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι