Σοφά λόγια

Όταν σκέφτεσαι κάτι παρα πολύ πριν το κάνεις, μπορεί να το... ξεκάνεις.
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Σχολές Πολεμικών Τεχνών

KRAV MAGA ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Προφίλ Τέχνης

Ένα σύστημα πρακτικής και τακτικής που διδάσκει πώς να αποφεύγονται, να αντιμετωπίζονται και να ξεπερνιούνται όλων των ειδών οι επιθέσεις και η βία. Tο Κραβ Μαγκά προετοιμάζει τους εκπαιδευόμενους στα αντικείμενα της αυτοάμυνας, αυτοπροστασίας, στις ικανότητες της μάχης και της αναμέτρησης, όπως επίσης και στην ικανότητα να υπερασπίζονται άλλους, με έναν μοναδικό και κατανοητό τρόπο διδασκαλιών.Το Κραβ Μαγκά αναπτύχθηκε στο Ισραήλ, κάτω από ρεαλιστικές απαιτήσεις και συνθήκες. Ιδρύθηκε και διαμορφώθηκε από τον Ίμι Λίχτενφελντ και συνεχίζει να προοδεύει και να προωθείται από κορυφαίους εκπαιδευτές της International Krav Maga Federation (ΙΚΜF).To Kραβ Μαγκά είναι ένα οριζόντιο σύστημα, με μία μοναδική και λογική προσέγγιση. Είναι εύκολο στο να μαθευτεί και να διατηρηθεί, να εκτελεστεί φυσικά, ενστικτωδώς και πρακτικά, κάτω από συνθήκες έντασης και πίεσης. Ένα βασικό κομμάτι του Κραβ Μαγκά είναι η διαδικασία εκμάθησής του, η μεθοδολογία και ο τρόπος που διδάσκεται.

Στη σχολή λειτουργεί τμήμα Βραζιλιάνικου ζίου ζίτσου,Πυγμαχίας και Cross Training

Προφίλ Δασκάλου

Ο εκπαιδευτής της σχολής είναι ο Τζήκας Χρήστος.Έχει ασχοληθεί με παραδοσιακά συστήματα, όπως okinawa και Shito Ryu Karate, στο οποίο είναι κάτοχος μαύρης ζώνης. Ταυτόχρονα προπονείται και με σύγχρονα μαχητικά αθλήματα όπως το brazilian ju jitsu και το Kick Boxing.Η γνωριμία του με το krav maga έγινε σε ένα εισαγωγικό σεμινάριο με τον Ισραηλινό εκπαιδευτή Avi Moyal το 2008. Δε χρειάστηκε κάτι άλλο για να πειστεί και ξεκίνησε αμέσως μαθήματα.Επιλέχθηκε να περάσει τη σχολή εκπαιδευτών και μαθήτευσε κάτω απο την επίβλεψη του διευθύνων εκπαιδευτή της ikmf Avi Moyal,του Israel Tamir,Haim Sasson, Slomi Moyal και Tamir Gilad. Ο Χρήστος αποφοίτησε με το βαθμό G1. Σήμερα βρίσκεται στο βαθμό EXPERT 3. Η αγάπη και το μεράκι του για τις πολεμικές τέχνες τον έχουν οδηγήσει να συμμετάσχει σε πολλά σεμινάρια και εκπαιδεύσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Μεταξύ άλλων, το 2011 ταξίδεψε στο Ισραήλ όπου έλαβε μέρος στο G camp, στο οποίο συμμετείχαν εκπαιδευτές από όλο τον κόσμο. Τον Ιανουάριο του 2012 ταξίδεψε στην Ταϋλάνδη όπου για δύο εβδομάδες έμενε και προπονούνταν εντατικά στο tiger muay thai camp, στα αθλήματα του muay thai και του mma.
Είναι εξουσιοδοτημένος, ύστερα από εξειδικευμένα σεμινάρια, να διδάσκει αυτοάμυνα σε: Πολίτες - Αστυνομία - Προσωπικό Ασφαλείας - Γυναίκες και παιδιά.Επιπλέον είναι διπλωματούχος VIP Bodyguard - Team Leader και εκπαιδευτής μάχης (combat fighting instructor) από την IKMF.

Φωτογραφίες

Κάντε κλικ πάνω στις παρακάτω φωτογραφίες για να τις δείτε σε μεγαλύτερο μέγεθος

KRAV MAGA ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ  KRAV MAGA ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ  KRAV MAGA ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ  KRAV MAGA ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ  KRAV MAGA ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση: Τεύθιδος 1 και Αρκαδίας, Περιστέρι
Τηλέφωνο:
Fax:
Κινητό: 698 039 7271
E-mail: kravmagaperisteri@hotmail.com
Website: http://www.kravmagaperisteri.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/pages/Krav-Maga-Peristeri-IKMF/398560563506087

Αναζήτηση

AIKIDO DOJO HERAKLION
TCMA
Bujinkan Dojo Hellas
Αθλόπολις
Είδη Πολεμικών Τεχνών και Μαχητικών Αθλημάτων
Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Challenger custom sportwear
Ομοσπονδία Krav Maga
ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ
A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική