Σοφά λόγια

Αν δεν επενδύσουμε πολύ ενέργεια τότε η ήττα δεν θα μας πληγώσει πολύ αλλά ούτε και η νίκη θα μας φανεί συναρπαστική.
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Σχολές Πολεμικών Τεχνών

Σύλλογος Παραδοσιακού Wing Chun Kung Fu

Προφίλ Τέχνης

Το Wing Chun (Γουίνγκ Τσουν) αντιπροσωπεύει πάνω από 300 χρόνια εξέλιξης των Κινέζικών πολεμικών τεχνών. Είναι η επιστημονική χρήση του σώματος για φυσική κατάσταση και άμυνα. Επίσης αποτελούσε τη βάση (φιλοσοφία) των κινήσεων του παγκοσμίου φήμης Bruce Lee. Είναι ο τέλειος τρόπος για τον έλεγχο βάρους και της καλής σωματικής κατάστασης. Το κυριότερο όμως προτέρημα του Wing Chun, ως πρόγραμμα γυμναστικής, είναι ότι πέρα από τη σωματική άσκηση που προσφέρει, διδάσκει πολύτιμες αρχές αυτοάμυνας. Το Wing Chun περιλαμβάνει κινήσεις που γίνονται πιο περίπλοκες καθώς ο μαθητής βελτιώνει τις ικανότητες του. Όσο το επίπεδο εκπαίδευσης ανεβαίνει, γίνετε όλο και πιο ενδιαφέρον και διασκεδαστικό. Τα πολύ υψηλά επίπεδα κατακτούνται εύκολά δεδομένου ότι οι βασικές αρχές φυσικής κατάστασης και άμυνας έχουν γίνει κτήμα του μαθητή από τα πρώτα κιόλας μαθήματα.


Προφίλ Δασκάλου

Το 1979 ο Μιχάλης Γ. Παπαντωνάκης ξεκίνησε να εξασκείτε με διάφορες πολεμικές τέχνες οι οποίες όμως δεν τον αντιπροσώπευαν, μέχρι που το 1983 άρχισε να προπονείτε στο Wing Chun το οποίο και έμελε να αλλάξει και τη ζωή του.

Το 1989 ο Μιχ. Παπαντωνάκης επιστρέφει στην Ελλάδα από την Αμερική μεταφέροντας πλούσιες γνώσεις από την ειδική εκπαίδευση που έλαβε υπο τον Grandmaster William Cheung και ανοίγει την πρώτη σχολή Wing Chun στην Ελλάδα, εκπροσωπώντας το World Wing Chun Kung Fu Association.To 1993 αποκτά το 10 και τελευταίο Level ολοκληρώνοντας έτσι και την εκπαίδευση του στο σύστημα Wing Chun. To 1998 ιδρύει τον "Σύλλογο Παραδοσιακού Wing Chun Kung Fu" στην Ελλάδα και παράλληλα δημιουργεί δύο σχολές στην Αθήνα, μία στα νότια προάστια (Άνω Βούλα) και μία στο κέντρο (Δάφνη).


Σχολή Βούλας: Καλύμνου 64, 16673, Τηλ.(+30) 210 8990093, Fax (+30) 210 8990620

Σχολή Δάφνης: Αρτέμωνος 90, 17237, Τηλ. (+30) 210 9764561, Fax (+30) 210 8990620


Φωτογραφίες

Κάντε κλικ πάνω στις παρακάτω φωτογραφίες για να τις δείτε σε μεγαλύτερο μέγεθος

Σύλλογος Παραδοσιακού Wing Chun Kung Fu Σύλλογος Παραδοσιακού Wing Chun Kung Fu Σύλλογος Παραδοσιακού Wing Chun Kung Fu Σύλλογος Παραδοσιακού Wing Chun Kung Fu Σύλλογος Παραδοσιακού Wing Chun Kung Fu Σύλλογος Παραδοσιακού Wing Chun Kung Fu Σύλλογος Παραδοσιακού Wing Chun Kung Fu Σύλλογος Παραδοσιακού Wing Chun Kung Fu

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση: Καλύμνου 64, Βούλα
Τηλέφωνο: 210 8990093
Fax: 210 8990620
Κινητό:
E-mail: mgpapantonakis@gmail.com
Website: http://www.wing-chun.gr/
Facebook: http://www.facebook.com/WingChunGreece

Αναζήτηση

A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO
Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
TAE KWON DO ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
Ομοσπονδία Krav Maga
Αθλόπολις
Bujinkan Dojo Hellas
Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
TCMA
ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ
Olympus
AIKIDO DOJO HERAKLION


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική