Σοφά λόγια

Δίνε προσοχή στους εχθρούς σου, γιατί είναι οι πρώτοι που σου αποκαλύπτουν τα λάθη σου. (Αντισθένης)
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Σχολές Πολεμικών Τεχνών

BUJINKAN NICHIGETSU DOJO

Στο Bujinkan Nichigetsu Dojo διδάσκει ο Κώστας Καψελιδάκης Bujinkan Shidoshi 5th Dan .

– Προέρχεται απο τον χώρο του αθλητισμού, με αρκετά χρυσά μετάλλια στην κολύμβηση,volley και στον στίβο. Στην αρχή ασχολήθηκε με το Kick Boxing, Judo, Aikido και κατόπιν με την Katori Shinto Ryu. Διδάσκει την τέχνη της τοξοβολίας και έχει ασχοληθεί και με άλλα εσωτερικά συστήματα .

Το 2009 δημιούργησε το Bujinkan Nichigetsu Dojo καθώς και τον Πολιτιστικό Αθλητικό Σύλλογο «Επιτάδας», όπου ανήκει στην Ελληνική Ομοσπονδία Πολεμικών Τεχνών ( Ε.Ο.Π.Τ), με αρκετές δραστηριότητες σε αυτήν. Υπό την επίβλεψη του υπάρχει και το Bujinkan Dojo Larissa, με εκπαιδευτή το Shidoshi-ho Νώντα Παπαευαγγέλου Shodan.

Η ενασχόληση του με την τέχνη του Bujinkan Budo Taijutsu ξεκίνησε το 1996 εώς και σήμερα . Εχει πάρει μέρος σε αρκετά σεμινάρια στην Ευρώπη, έχει διοργανώσει πολλά σεμινάρια και Taikai στην Θεσσαλονίκη με τους δασκάλους Κώστα Κανάκη , Sveneric Bogsater, Κώστα Σουμαλεύρη και έχει ταξιδέψει στην Ιαπωνία για την μαθήτευση του στον Soke Masaaki Hatsumi και τον Shiraishi Sensei .

– Η μαθήτευση γίνεται κάτω απο την καθοδήγηση του Ιάπωνα Δασκάλου Takeharu Bruce Nakadai Sensei 15dan και το Bujinkan Nichigetsu Dojo ανήκει στην διαδοχή του μεγάλου Ιάπωνα Δασκάλου Shiraishi Sensei. Εχει γράψει αρκετά άρθρα και έχει κάνει εκτενή μελέτη πάνω στην τέχνη του Budo Taijutsu / Ninjutsu .

– Η μαθήτευση στο Bujinkan Nichigetsu Dojo γίνεται δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στο παραδοσιακό κομμάτι της τέχνης , μέσα σε ένα φιλικό κλίμα, με πάντα γνώμονα την ανθρώπινη εξέλιξη μέσω της τέχνης του Budo Taijutsu / Ninjutsu .

« Ξεκινήστε με ένα ανοιχτό μυαλό και με καρδιά γεμάτη θέληση την τέχνη του Ninjutsu »

Bufu Ikkan

Bujinkan Shidoshi Kostas Kapselidakis

Φωτογραφίες

Κάντε κλικ πάνω στις παρακάτω φωτογραφίες για να τις δείτε σε μεγαλύτερο μέγεθος

BUJINKAN NICHIGETSU DOJOBUJINKAN NICHIGETSU DOJOBUJINKAN NICHIGETSU DOJOBUJINKAN NICHIGETSU DOJOBUJINKAN NICHIGETSU DOJOBUJINKAN NICHIGETSU DOJOBUJINKAN NICHIGETSU DOJOBUJINKAN NICHIGETSU DOJOBUJINKAN NICHIGETSU DOJOBUJINKAN NICHIGETSU DOJO

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση: Παπάφη 61 , Ανω Τούμπα , Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο:
Fax:
Κινητό: 6941 563018
E-mail: kapselidakis@budotaijutsu.gr
Website: http://www.budotaijutsu.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/Bujinkan.Nichigetsu.Dojo/?ref=br_rs

Αναζήτηση

ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ
Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Ομοσπονδία Krav Maga
Αθλόπολις
Challenger custom sportwear
Bujinkan Dojo Hellas
AIKIDO DOJO HERAKLION
TCMA
A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO
Είδη Πολεμικών Τεχνών και Μαχητικών Αθλημάτων


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική