Σοφά λόγια

Ακούω και ξεχνάω, βλέπω και θυμάμαι, κάνω και καταλαβαίνω. (Ρητό του Ζεν)
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Σχολές Πολεμικών Τεχνών

Α.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ

Προφίλ Τέχνης

Το Ταεκβοντό είναι η πιο δημοφιλής κορεάτικη πολεμική τέχνη και το εθνικό σπορ της Κορέας. Είναι από τις πιο διαδομένες πολεμικές τέχνες παγκοσμίως και από το 2000 έγινε επίσημο Ολυμπιακό αγώνισμα. Αν και διδάσκει και τη χρήση των χεριών στη μάχη, τόσο ως μέσου άμυνας όσο και ως μέσου επίθεσης, εν τούτοις είναι μια πολεμική τέχνη που βασίζεται στις κλωτσιές και γι' αυτό είναι από τις ιδανικές πολεμικές τέχνες για όσους έχουν ευλυγισία και όχι δύναμη. Βασική αρχή του Ταεκβοντό είναι η πειθαρχία και η αυτοσυγκέντρωση, οι οποίες βοηθούν το άτομο να αποδώσει σωματικά, γι' αυτό και καλλιεργούνται συνεχώς στην προπόνηση από αυτούς που ασκούν το άθλημα.

Προφίλ Δασκάλου

Ο Προπονητής του Α.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Χρυσούπολης ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ (7o DAN) πτυχιούχος προπονητής Γ.Γ.Α., διέδωσε το άθλημα Ταεκβοντό στο νομό Καβάλας. Κατάγεται από την Αλεξανδρούπολη και ξεκίνησε το ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ σαν αθλητής σε ηλικία 17 ετών. Ως προπονητής ασχολείται από το 1989. Έχει στείλει στην Εθνική ομάδα 7 άτομα, ενώ ο ίδιος συμμετείχε 2 φορές ως προπονητής της Εθνικής ομάδας Εφήβων/Νεανίδων και Ανδρών/Γυναικών στα Βαλκανικά πρωταθλήματα. Οι αθλητές/τριες του, έχουν κατακτήσει μέχρι σήμερα πολλά μετάλλια και θέσεις σε διοργανώσεις αγώνων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ο Α.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Χρυσούπολης στα πανελλήνια πρωταθλήματα βρέθηκε αρκετές φορές στις πρώτες 5 θέσεις.


Φωτογραφίες

Κάντε κλικ πάνω στις παρακάτω φωτογραφίες για να τις δείτε σε μεγαλύτερο μέγεθος

Α.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣΑ.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣΑ.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣΑ.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣΑ.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣΑ.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση: Παύλου Μελά 2, Χρυσούπολη, Καβάλα
Τηλέφωνο:
Fax:
Κινητό: 6989 585511
E-mail: astkdchrisoupolis@yahoo.gr
Website: http://taekwondo-theodorou.blogspot.gr
Facebook: https://www.facebook.com/AS-TAEKWONDO-CHRISOUPOLIS-111783680830/

Αναζήτηση

A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO
Bujinkan Dojo Hellas
TAE KWON DO ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
KRAV MAGA PERISTERI
Satori
ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ
JUDO
Α.Σ. Η ΑΤΡΑΠΟΣ - ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ ΡΕΝΤΗ
Αθλόπολις
TCMA
Ομοσπονδία Krav Maga
Ferrum Gym
Olympus
Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική