Σοφά λόγια

Δεν έχουμε φίλους, δεν έχουμε εχθρούς, έχουμε μόνο δασκάλους.
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Σχολές Πολεμικών Τεχνών

WING CHUN KUNG FU ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ CHRIS VAFEIADIS

Προφίλ Τέχνης
Το Wing Chun είναι ένα στυλ του Gung Fu που απευθύνεται σε άτομα κάθε ηλικίας, φύλου, σωματικής διάπλασης και φυσικής κατάστασης. Πρόκειται για μια παραδοσιακή κινέζικη πολεμική τέχνη που καταρτίστηκε με σκοπό να παρέχει αυτάρκεια και ασφάλεια στη μάχη σώμα με σώμα. Ο εκπαιδευόμενος στο Wing Chun Gung Fu θα μάθει να χρησιμοποιεί τη μηχανική του σώματος χωρίς να καταπονείται με ακραίες κινήσεις. Το Wing Chun είναι ένα από τα πιο επίκαιρα συστήματα αυτοάμυνας και αναγκαίο ενάντια στους κινδύνους της σύγχρονης εποχής. Το σύστημα διδάσκεται και σε παιδιά σε ειδικά διαμορφωμένα μαθήματα που ενώ παρέχουν στους μικρούς μαθητές τα κατάλληλα εφόδια για αυτοπροστασία, δεν ωθούν προς την επιθετικότητα και αποδοκιμάζουν το αίσθημα της βίας.

Στη σχολή διδάσκονται επίσης eskrima, Dumog-Filipino Grappling και Doce Pares-Eskrima.

Προφίλ Δασκάλου
Ο Σιφού Βαφειάδης Χρήστος γεννήθηκε στις 25/05/1963 στην Δυτ. Γερμανία και άρχισε να ασχολείται με τις πολεμικές τέχνες σε ηλικία 10 ετών, με παλαιστικά συστήματα. Στη συνέχεια και σε ηλικία 18 ετών μεταπήδησε στην πυγμαχία. Έχει μαύρες ζώνες στο Tae Kwon Do στο Judo, Combat Ju Jitsu και στο Wu Shu Kwan. Επίσης αναγνωρισμένα πτυχία Kick Boxing και Tai Boxing. Με το Wing Chun ασχολείται από το 1996 και διατηρεί την σχολή ΣΦΑ ΑΕΙΚΙΝΙΤΟ στην Αγ. Δημητρίου Θεσ/νίκη.Τον Ιούνιο του 2006 του απονεμήθηκε ο τίτλος του MASTER, αφού παρακολούθησε κύκλο εντατικών μαθημάτων από τον Grandmaster William Cheung στα κεντρικά της Ακαδημίας Wing Chun Gung Fu στη Μελβούρνη. Απο τον Αύγουστο του 2011 και αφού ολοκλήρωσε το Instructor courses στα Headquarters στην Ολλανδία, είναι πιστοποποιημένος εκπαιδευτής (Advanced Instructor) από τον αρχηγό της παγκόσμιας ομοσπονδίας FRANS STROEVEN (ESKRIMA MASTER) W.K.F.S (World Knife Fighting System).

Φωτογραφίες

Κάντε κλικ πάνω στις παρακάτω φωτογραφίες για να τις δείτε σε μεγαλύτερο μέγεθος

WING CHUN KUNG FU ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ CHRIS VAFEIADISWING CHUN KUNG FU ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ CHRIS VAFEIADISWING CHUN KUNG FU ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ CHRIS VAFEIADISWING CHUN KUNG FU ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ CHRIS VAFEIADIS

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση: Παναγίας Φανερωμένης 42, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: 2310 519886
Fax:
Κινητό: 6932 520337, 6987 537205
E-mail: vafiadis63hotmail.com
Website: https://vafeiadiswingchun.wordpress.com/
Facebook: https://www.facebook.com/chris.vafiadis

Αναζήτηση

Challenger custom sportwear
Bujinkan Dojo Hellas
Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO
TCMA
Ομοσπονδία Krav Maga
Είδη Πολεμικών Τεχνών και Μαχητικών Αθλημάτων
AIKIDO DOJO HERAKLION
Αθλόπολις
ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική