Σοφά λόγια

Οι σοφοί μαθαίνουν από την αναποδιά, οι ανόητοι την επαναλαμβάνουν.
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Σχολές Πολεμικών Τεχνών

Α.Σ. ΠΥΡΣΟΣ

Προφίλ Τεχνών

Tang Soo Do: Η πολεμική τέχνη του TANG SOO DO είναι σχετικά σύγχρονη . Όμως η πηγή της , η κορεάτικη τέχνη του SOO BAHK DO αριθμεί πολλούς αιώνες . Το TANG SOO DO αποτελείται 60% από SOO BAHK DO , 30% από βορειοκινέζικες τεχνικές και 10% από νοτιοκινέζικες τεχνικές . Η τεχνική των χτυπημάτων που είναι αξεπέραστη από όλες τις πολεμικές τέχνες , βασίζεται στο SOO BAHK DO . Το SOO BAHK DO αναπτύχθηκε κατά τη διάρκεια της δυναστείας των Κόριο . Το TANG SOO DO συνδυάζει σκληρό και ελαφρό στυλ . Το ελαφρό στυλ προέρχεται από τα συστήματα της Β. Κίνας και το σκληρό από το SOO BAHK DO . Ο ιδρυτής του , ο Grand Master Hwang Kee , στα 22 του χρόνια γνώρισε το SOO BAHK DO και το TAE KYON . Το 1936 πήγε στην Κίνα όπου διδάχθηκε την τέχνη των Tang . Το 1945 γύρισε στην Κορέα και στις 9/11 ίδρυσε στη Σεούλ το πρώτο σχολείο TSD που το ονόμασε MOO DUK KWAN . Το TSD δεν είναι σπορά . Σκοπός του είναι , αναπτύσσοντας τις πνευματικές και σωματικές δυνάμεις του ανθρώπου να τον καταστήσει ώριμο και άξιο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της κοινωνίας και στις δυσκολίες της ζωής

Κικ Μπόξινγκ: Όπως λέει και η ονομασία του, το κικ μπόξινγκ περιλαμβάνει τεχνικές της κλασσικής πυγμαχίας καθώς και λακτίσματα –το εύρος των χτυπημάτων και των λακτισμάτων καθορίζεται από τους κανόνες της εκάστοτε ομοσπονδίας και της εκάστοτε διοργάνωσης. Τόσο στην εξάσκηση όσο και στους αγώνες, οι αθλητές φορούν προστατευτικό εξοπλισμό και το ζητούμενο είναι, όπως και στην πυγμαχία, η συγκέντρωση πόντων ή η εξουδετέρωση του αντιπάλου με νοκ-άουτ ή νοκ-ντάουν.Tο κικ μπόξινγκ έχει καταφέρει να βρει τη θέση του στο παγκόσμιο στερέωμα των μαχητικών αθλημάτων και παραμένει ψηλά στην προτίμηση πολλών ασκούμενων.

Προφίλ Δασκάλου

Ο δάσκαλος του Α.Σ. Πυρσός είναι ο Αναστάσιος Ράδης. Με εμπειρία στις πολεμικές τέχνες πάνω από 25 χρόνια καταφέρνει και μεταδίδει επάξια τις αρχές και τις αξίες των πολεμικών τεχνών σε μικρούς και μεγάλους. Κατέχει τον βαθμό του 5ου νταν.

Φωτογραφίες

Κάντε κλικ πάνω στις παρακάτω φωτογραφίες για να τις δείτε σε μεγαλύτερο μέγεθος

Α.Σ. ΠΥΡΣΟΣΑ.Σ. ΠΥΡΣΟΣΑ.Σ. ΠΥΡΣΟΣ

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση: Κολοκοτρώνη 24, Ν. Ηράκλειο
Τηλέφωνο: 2102823469
Fax:
Κινητό: 6934513513
E-mail: info@pyrsos.gr
Website: http://www.pyrsos.gr
Facebook: https://www.facebook.com/Tang-Soo-Do-Pyrsos-251016628273818/

Αναζήτηση

Ferrum Gym
aikido
Satori
A.Σ. ΩΡΙΟΝΑΣ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ
Olympus
JUDO
Εξοπλισμός Karate - Taekwondo
TCMA
wushu4u
Bujinkan Dojo Hellas
DYNAMIC
KRAV MAGA PERISTERI


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική