Σοφά λόγια

Όλα όσα έχουν αρχή έχουν και τέλος. Συμφιλιώσου με αυτό και όλα θα πάνε καλά. (Βούδας)
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Σχολές Πολεμικών Τεχνών

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΡΑΤΕ JU- JITSU ΡΕΘΥΜΝΟΥ

Ο σύλλογος μας ιδρύθηκε το 1987 με την πρωτοβουλία του δασκάλου του καράτε Παναγιώτη Κανακαράκη, με την τότε επωνυμία "Αθλητικός Σύλλογος Οkinawa Karate Ρεθύμνου". Από τα πρώτα του βήματα έδειξε δυναμική αγωνιστική δραστηριότητα αφού το 1988 ήρθε πρώτος σύλλογος στην Ελλάδα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Okinawa Karate. Στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα συμμετείχαν 95 σωματεία από όλη την Ελλάδα.

Η συνέχεια ήταν εξίσου δυναμική αφού κάθε χρόνο συμμετείχαμε σε όλες τις εκδηλώσεις που διοργάνωνε η οικεία ομοσπονδία και πάντα βρισκόμασταν στις πρώτες θέσεις στον πίνακα διακρίσεων. Επίσης κάθε χρόνο διοργανώναμε ετήσια επίδειξη στο Ρέθυμνο.Από το 1994 ο σύλλογος ενέταξε στις δραστηριότητές του και το Zu-Zitsu, ένα άθλημα ιδιαίτερα δυναμικό το οποίο αγαπήθηκε τόσο από το δάσκαλο όσο και από τους αθλητές του συλλόγου. Έτσι ο σύλλογος συμμετείχε κάθε χρόνο στο πρωτάθλημα Okinawa Karate αλλά και στο πρωτάθλημα του Zu-Zitsu με σημαντικές διακρίσεις.

Το 2000 θεωρούμε ότι ήταν χρονιά σταθμός για το σύλλογο αλλά και για όλο το Okinawa Karate. Ήταν η χρονιά που η Ε.Ο.Π.Α. (Ελληνική Ομοσπονδία Παγκρατίου Αθλήματος) ζήτησε από την ομοσπονδία του Okinawa Karate την βοήθεια της για την ανάπτυξη του Παγκρατίου Αθλήματος σε όλη την Ελλάδα. Μία βοήθεια που όλα τα σωματεία που έκαναν Okinawa Karate δεν θα μπορούσαν να αρνηθούν. Έτσι ο σύλλογος από το 2000 ξεκίνησε δυναμικά την δραστηριότητα του και στο Παγκράτιο Άθλημα, ένα αρχαίο ολυμπιακό αγώνισμα που καμμία μαχητική τέχνη στον κόσμο δεν διαθέτει ούτε το ιστορικό, ούτε το φιλοσοφικό του υπόβαθρο. Βοηθούμενοι και από το γεγονός ότι η τεχνοτροπία του Zu-Zitsu, το οποίο εμείς ήδη πολλά χρόνια καλλιεργούσαμε, είναι πολύ κοντά στο Παγκράτιο, μας βοήθησε από την αρχή να μπούμε στο κυνήγι των διακρίσεων. Από τότε και μέχρι σήμερα ο σύλλογος μας παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στα πρωταθλήματα του Παγκρατίου Αθλήματος όσο και του Zu-Zitsu.

Σημαντικότερη όμως προσφορά του συλλόγου μας θεωρούμε ότι είναι η συνεισφορά του στην ανάπτυξη του Παγκρατίου Αθλήματος και του Zu-Zitsu αφού με την βοήθεια και την συμπαράσταση του μέχρι σήμερα ασκούν τα αθλήματα του Παγκρατίου και του Zu-Zitsu περισσότερα από 20 σωματεία σε ολόκληρη την Κρήτη.


Φωτογραφίες

Κάντε κλικ πάνω στις παρακάτω φωτογραφίες για να τις δείτε σε μεγαλύτερο μέγεθος

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΡΑΤΕ JU- JITSU ΡΕΘΥΜΝΟΥΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΡΑΤΕ JU- JITSU ΡΕΘΥΜΝΟΥΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΡΑΤΕ JU- JITSU ΡΕΘΥΜΝΟΥ

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση: Λουκάρεως 9, Ρέθυμνο
Τηλέφωνο: 2831054113
Fax:
Κινητό: 6977583033
E-mail: pankanakarakis@yahoo.gr
Website:
Facebook:

Αναζήτηση

Bujinkan Dojo Hellas
Satori
JUDO
Ferrum Gym
Olympus
A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO
KRAV MAGA PERISTERI
Ομοσπονδία Krav Maga
Α.Σ. Η ΑΤΡΑΠΟΣ - ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ ΡΕΝΤΗ
Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
KRAV MAGA MALEH
TCMA
Αθλόπολις
TAE KWON DO ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική