Σοφά λόγια

Επιλέξτε τον Δρόμο με προσοχή διότι η εργασία απαιτεί ολόκληρη την ζωή σας. (Morihei Ueshiba)
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Σχολές Πολεμικών Τεχνών

TORA SHOTOKAN KARATE-DO

Προφίλ Τέχνης

Το Karate-do σημαίνει ο Δρόμος του Κενού Χεριού. Είναι μια πολεμική τέχνη στην οποία ο απώτερος σκοπός δεν είναι να αποζητά κανείς την νίκη αλλά να εργάζεται προς την τελειοποίηση του χαρακτήρα, του αυτοελέγχου και της αυτοπειθαρχίας μέσω της συσσωρευόμενης εμπειρίας μέσα από την προπόνηση. Είναι επίσης μια μορφή αυτοάμυνας που χρησιμοποιεί όλα τα μέρη του σώματος, και τα οποία, με σκληρή και συστηματική προπόνηση, γίνονται αποτελεσματικά και ισχυρά όπλα.
Το καράτε περιλαμβάνει κινήσεις ολόκληρου του σώματος που αναπτύσουν ισορροπία, ευελιξία, συντονισμό, ταχύτητα και δύναμη. Αυτό επιτυγχάνεται από την συνεχή εξάσκηση των βασικών τεχνικών (Kihon) ο οποίες, εξαιτίας της ποικιλίας και της πολυπλοκότητας που έχουν, μπορούν να θεωρηθούν σαν μια πλήρη τέχνη από μόνες τους.

Προφίλ Δασκάλου

Εκπαιδευτές στο σύλλογο είναι ο Σωτήρης Τζανάκος - 5ο Dan S.K.I.F. και ο Κώστας Χατζόγλου - 3ο Dan S.K.I.F. Το TORA Shotokan Karate-do είναι μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε (Ε.Ο.Π.Κ.) η οποία είναι και ο αντιπρόσωπος της ομοσπονδίας Shotokan Karate-Do International Federation (S.K.I.F.) στην Ελλάδα. Η ομοσπονδία S.K.I.F. ιδρύθηκε από τον δάσκαλο Hirokazu Kanazawa και αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες οργανώσεις Shotokan Karate παγκοσμίως.Στόχος μας στο TORA Shotokan Karate-Do είναι όχι μόνο η εξάσκηση στο Shotokan Karate αλλά και η καλλιέργεια του χαρακτήρα μέσα από το δρόμο του Καράτε. Το Καράτε δεν αποτελεί για εμάς μόνο μια σωματική δραστηριότητα που κάνουμε μερικές ώρες την εβδομάδα, αλλά μια φιλοσοφία και στάση ζωής. Επιδίωξη μας είναι να εφαρμόζουμε τις αρχές και αξίες του Καράτε, σωματικές και ηθικές, στην καθημερινή ζωής μας.

Φωτογραφίες

Κάντε κλικ πάνω στις παρακάτω φωτογραφίες για να τις δείτε σε μεγαλύτερο μέγεθος

TORA SHOTOKAN KARATE-DOTORA SHOTOKAN KARATE-DOTORA SHOTOKAN KARATE-DOTORA SHOTOKAN KARATE-DOTORA SHOTOKAN KARATE-DOTORA SHOTOKAN KARATE-DOTORA SHOTOKAN KARATE-DOTORA SHOTOKAN KARATE-DOTORA SHOTOKAN KARATE-DO

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση: Ορφέως 7, Ηλιούπολη
Τηλέφωνο:
Fax:
Κινητό: 6942 828829
E-mail: info@karate-tora.gr
Website: http://www.karate-tora.gr
Facebook: https://www.facebook.com/karatetora/timeline

Αναζήτηση

KRAV MAGA MALEH
A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO
TCMA
Bujinkan Dojo Hellas
Αθλόπολις
JUDO
Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
TAE KWON DO ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
Ομοσπονδία Krav Maga
Olympus
KRAV MAGA PERISTERI
Α.Σ. Η ΑΤΡΑΠΟΣ - ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ ΡΕΝΤΗ
ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική