Σοφά λόγια

Εμπιστέψου τον εαυτό σου. Το σώμα σου ξέρει περισσότερα από όσα πιστεύεις ότι ξέρεις εσύ.
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Σχολές Πολεμικών Τεχνών

NORTHERN EAGLE CLAW KUNG FU – GREGORY VASILAKIS

Προφίλ Τεχνών

Νύχι του Αετού: Το Βόρειο Νύχι του Αετού συγκαταλέγεται μεταξύ των σπάνιων τεχνών του Κουνγκ Φου. Είναι γνωστό για την αποτελεσματικότητα, τη πληρότητα και την σπάνια ομορφιά του. Οι χαρακτηριστικές και πανίσχυρες τεχνικές γραπωμάτων του, που εξελίχθηκαν για επιθέσεις σε ζωτικά σημεία πίεσης, σπάσιμο οστών και σκίσιμο των μυών, καθιστούν το Νύχι του Αετού ένα αποτελεσματικό και ιδιαίτερα δυναμικό στυλ Κουνγκ Φου.
Τάι Τσι Τσουάν: Το Τάι Τσι Τσουάν θεωρείται ο θησαυρός των κινεζικών πολεμικών τεχνών. Ιδιαίτερα απλό στην εκτέλεση δίχως να απαιτεί σωματικές ικανότητες κατορθώνει και εξισορροπεί τέλεια το σώμα και το πνεύμα σε μία διαρκή και αδιάκοπη κίνηση με βάση τις αρχές του Γιν Γιάνγκ και τον έλεγχο της εσωτερικής ενέργειας σύμφωνα με τις αρχες του Ταό.

Προφίλ Δασκάλου

Ο Γρηγόρης Βασιλάκης, ο οποίος είναι εκπρόσωπος του στιλ σε Ελλάδα και Ευρώπη και προσωπικός μαθητής του Μεγάλου Δασκάλου Λέονγκ Σαμ (Leung Shum), ενός από τους μεγαλύτερους και πιο ονομαστούς Δασκάλους στον χώρο τον πολεμικών τεχνών διεθνώς, για περισσότερο από 30 χρόνια. Τον Μάιο του 2000, ο Λέονγκ Σαμ σε σεμινάριο που διοργανώθηκε στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης ανακήρυξε επίσημα την 1η γενεαλογική γραμμή εκπαιδευτών του συστήματος, στους οποίους δόθηκε η εξουσιοδότηση για τη μετάδοση του Αετού στις επόμενες γενιές. Μεταξύ αυτών και ο Γρηγόρης Βασιλάκης, ο οποίος εξουσιοδοτήθηκε για τη διάδοση του συστήματος στην Ευρώπη.
Φωτογραφίες

Κάντε κλικ πάνω στις παρακάτω φωτογραφίες για να τις δείτε σε μεγαλύτερο μέγεθος

NORTHERN EAGLE CLAW KUNG FU – GREGORY VASILAKISNORTHERN EAGLE CLAW KUNG FU – GREGORY VASILAKISNORTHERN EAGLE CLAW KUNG FU – GREGORY VASILAKISNORTHERN EAGLE CLAW KUNG FU – GREGORY VASILAKISNORTHERN EAGLE CLAW KUNG FU – GREGORY VASILAKISNORTHERN EAGLE CLAW KUNG FU – GREGORY VASILAKISNORTHERN EAGLE CLAW KUNG FU – GREGORY VASILAKIS

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση: Λεωφόρος Γρ. Λαμπράκη 415 και Παναγή Τσαλδάρη (2ος όροφος),Κερατσίνι-Αμφιάλη
Τηλέφωνο: 2104111021
Fax:
Κινητό:
E-mail: sifuvasilakis@yahoo.gr
Website: http://www.yingjowpai.gr
Facebook: https://www.facebook.com/yingjowpaigreece

Αναζήτηση

A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO
Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Ομοσπονδία Krav Maga
Ferrum Gym
Satori
JUDO
Αθλόπολις
KRAV MAGA MALEH
TAE KWON DO ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
KRAV MAGA PERISTERI
Α.Σ. Η ΑΤΡΑΠΟΣ - ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ ΡΕΝΤΗ
Olympus
ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ
Bujinkan Dojo Hellas
TCMA


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική