Σοφά λόγια

Επιλέξτε τον Δρόμο με προσοχή διότι η εργασία απαιτεί ολόκληρη την ζωή σας. (Morihei Ueshiba)
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Σχολές Πολεμικών Τεχνών

Α.Σ. ΚΑΡΑΤΕ-ΖΙΟΥ ΖΙΤΣΟΥ ΑΠΟΛΛΟΦΑΝΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ

Προφίλ Τέχνων

Οκινάουα Τε Τάι Καράτε: Το Karate είναι ένα δυναμικό και ευγενικό άθλημα. Ο κάθε άνθρωπος εφόσον δεν έχει πρόβλημα υγείας και ανεξάρτητα από το φύλο του, την ηλικία των 6 ετών μπορεί να επιδοθεί στο Karate έχοντας διαφορετικούς στόχους, που ξεκινούν από την απόκτηση καλής φυσικής κατάστασης και φτάνουν στην ολοκλήρωση του χαρακτήρα του. Είναι ο επιστημονικότερος τρόπος αξιοποίησης των ανθρώπινων δυνατοτήτων στο αδιάσπαστο σύνολο πνεύματος – σώματος.

Ζίου Ζίτσου: Το Ju-Jitsu πρωτοεμφανίζεται στα μοναστήρια του Θιβέτ και καθιερώνεται σαν πρώτη μορφή πολεμικής τέχνης στην Ιαπωνία. Η λέξη Ju-Jitsu είναι σύνθετη και αποτελείται από το «JU» (ΖΙΟΥ) που σημαίνει «ΑΠΑΛΗ» και το «JITSU» που σημαίνει «ΤΕΧΝΗ». Η απαλή αυτή τεχνική βασίζεται στην εκμετάλλευση της δύναμης του αντιπάλου. Με διάφορες τεχνικές επιτυγχάνεται το κλείδωμα των αρθρώσεων προκαλώντας ισχυρό πόνο, χωρίς όμως να τραυματίζεται ο αντίπαλος εφόσον δεν το επιθυμούμε.

Παγκράτιο: Σήμερα το άθλημα του ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ ανανεωμένο κατόπιν επίμονων ερευνών και μελετών αναδύεται όλο και λαμπρότερο. Στόχος των Ελλήνων είναι ουσιαστικά οι σύγχρονοι Ολυμπιακοί Αγώνες, ώστε το Παγκράτιο επάξια να αντιπροσωπεύει σε αυτούς τον Ελληνισμό και την χιλιάδων ετών ιστορία του.Το μόνο το οποίο χρειάζεται ένα άτομο για να ασχοληθεί με το Παγκράτιο είναι η καλή σωματική υγεία. Δεν έχει σημασία η ηλικία στην οποία βρίσκεται και τούτο διότι η κινησιολογία του Παγκρατίου έχει εφαρμογή ανάλογη της δυνατότητας του εκάστοτε ατόμου. Κατ’ ουσία δηλαδή όλοι μπορούν να ασχοληθούν με το Παγκράτιο.

Βραζιλιάνικο Ζίου Ζίτσου: Το Brazilian Ju Jitsu είναι μια πολεμική τέχνη εδάφους με κύρια έμφαση στις λαβές. Διδάσκει πως ένας μικρότερος σε μέγεθος και πιο αδύναμος άνθρωπος μπορεί επιτυχημένα να αμυνθεί έναντι ενός μεγαλύτερου σε μέγεθος και δυνατότερου αντιπάλου.
Στην σχολή παραδίδονται και ιδιαίτερα μαθήματα αυτοάμυνας

Στη σχολή λειτουργούν παιδικά τμήματα από 4 χρονών και τμήματα Αυτοάμυνας αντρών και γυναικών

Προφίλ Δασκάλου

Ο Δημήτρης Παναγιωτόπουλος είναι ο δάσκαλος της σχολής η οποία ιδρύθηκε το 1992.Κατέχει δίπλωμα προπονητή από τη Γ.Γ.Α στο Ju-Jitsu και στο Παγκράτιο Άθλημα, καθώς και άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος των παραπάνω αθλημάτων από τη Γ.Γ.Α.
Επίσης κατέχει τους παρακάτω τίτλους.

. Μαύρη Ζώνη 5 Dan Ju-Jitsu
. Μαύρη Ζώνη 6 Dan Okinawa Karate
. Master 5 Dan International Police Operational Procedures

Φωτογραφίες

Κάντε κλικ πάνω στις παρακάτω φωτογραφίες για να τις δείτε σε μεγαλύτερο μέγεθος

Α.Σ. ΚΑΡΑΤΕ-ΖΙΟΥ ΖΙΤΣΟΥ ΑΠΟΛΛΟΦΑΝΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΣΑ.Σ. ΚΑΡΑΤΕ-ΖΙΟΥ ΖΙΤΣΟΥ ΑΠΟΛΛΟΦΑΝΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΣΑ.Σ. ΚΑΡΑΤΕ-ΖΙΟΥ ΖΙΤΣΟΥ ΑΠΟΛΛΟΦΑΝΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΣΑ.Σ. ΚΑΡΑΤΕ-ΖΙΟΥ ΖΙΤΣΟΥ ΑΠΟΛΛΟΦΑΝΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΣΑ.Σ. ΚΑΡΑΤΕ-ΖΙΟΥ ΖΙΤΣΟΥ ΑΠΟΛΛΟΦΑΝΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση: Υφαντουργείων 29, Ζάκυνθος
Τηλέφωνο: 2695026029
Fax:
Κινητό: 6932608734
E-mail: info@zantebudoacademy.gr
Website: http://www.zantebudoacademy.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/pages/%CE%9A%CE%AD%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%BF-%CE%B5%CE%BA%CF%80%CE%B1%CE%AF%CE%B4%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%AC%CE%BC%CF%85%CE%BD%CE%B1%CF%82-zantebudoacademygr/131844920261091?sk=timeline

Αναζήτηση

KRAV MAGA PERISTERI
KRAV MAGA MALEH
Satori
JUDO
Olympus
Αθλόπολις
Α.Σ. Η ΑΤΡΑΠΟΣ - ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ ΡΕΝΤΗ
A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO
Ferrum Gym
ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ
TAE KWON DO ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Bujinkan Dojo Hellas
Ομοσπονδία Krav Maga
TCMA


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική