Σοφά λόγια

Δίνε προσοχή στους εχθρούς σου, γιατί είναι οι πρώτοι που σου αποκαλύπτουν τα λάθη σου. (Αντισθένης)
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Σχολές Πολεμικών Τεχνών

A.Σ. ΩΡΙΩΝΑΣ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ

Προφίλ Τέχνης

Ο Α.Σ Ωρίωνας στο Παγκράτι είναι ο χώρος που πολλές και διαφορετικές πολεμικές τέχνες και συστήματα εκγύμνασης συναντώνται δίνοντας τη δυνατότητα στον ασκούμενο να επιλέξει τι είναι αυτό που του ταιριάζει.

Aϊκίντο: Το Aikido είναι μια μη ανταγωνιστική ιαπωνική πολεμική τέχνη που έχει τις ρίζες της στις κινήσεις των samurai.
Σκοπός του Αikido δεν είναι η νίκη επί του αντιπάλου αλλά η εναρμόνιση μαζί του και η επικράτηση με τη λιγότερη δυνατή βία....
Είναι ένα πλήρες σύστημα αυτοάμυνας που εκτελείται με χάρη και αρμονία.

Πυγμαχία:Το άθλημα στηρίζεται στην ικανότητα των δύο αντιπάλων να αντικρούσουν μόνο με τις γροθιές τους ο ένας τον άλλον και να καταφέρουν, με εύστοχα και γερά χτυπήματα, να βγάλουν εκτός μάχης τον αντίπαλό τους.Μια νίκη στην πυγμαχία δίνεται είτε μέσω τεχνικών σημείων (νικητής είναι ο πυγμάχος που σημείωσε το μεγαλύτερο αριθμό τεχνικά σωστών χτυπημάτων), είτε μέσω εγκατάλειψης ενός από τους δύο αντιπάλους, είτε μέσω απόφασης του διαιτητή (κυρίως για να προστατευθεί ένας αθλητής που έχει τραυματιστεί πολύ), είτε μέσω νοκ-άουτ (αν ένας αθλητής πέσει στο έδαφος και δεν καταφέρει να σηκωθεί μετά από μια μέτρηση ως το δέκα).

Στη σχολή επίσης λειτουργεί πρόγραμμα αυτοάμυνας και τμήματα: Abc-Total Fitness-X Training-Trx- Kettlebell- Σύγχρονος Χορός-Pilates-Stretching

Προφίλ Δασκάλου

Ο Α.Σ Ωρίωνας είναι αναγνωρισμένος σύλλογος από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και όλοι οι δάσκαλοι και εκπαιδευτές είναι έμπειροι και διαπιστευμένοι ο καθένας στον χώρο του.

Mάκης Ποτήρης: Ο Μάκης Ποτήρης ξεκίνησε την ενασχόληση με το Aikido τον Φεβρουάριο του 1998 σε ηλικία 20 ετών στο FukuShinKan dojo (Aθήνα) υπο την καθοδήγηση του sensei Γιώργου Κολιόπουλου (6th dan Aikikai). Κατα την πολυετή ενασχόληση με το Αikido έχει συμμετάσχει σε σεμινάρια με κορυφαίους δασκάλους όπως:W. Smith, G. Jones, P. Brady, K. Hayward, P. Smith, S. Sugano, Y. Kobayashi, T. Mori, T. Sugawara, M. Minegishi, C. Tissier, B.E. Olsen, P. Guillemin κ.α. Είναι κάτοχος 3 dan.

Δημήτρης Βασιλειάδης: Aσχολείται συστηματικά με την πυγμαχία και το κικ μπόξινγκ από το 1989. Πρωταθλητής Ελλάδας κατέχοντας την πρώτη θέση αδιάλειπτα από το 1992-97 στο κικ μπόξινγκ. Τρεις φορές κάτοχος μεταλλίων στη πυγμαχία με τις ένοπλες δυνάμεις. Είναι κάτοχος των παρακάτω διακρίσεων:
Δεύτερη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα πυγμαχίας ΕΔ και ΣΑ 1997 και 1999
Τρίτη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα πυγμαχίας ΕΔ και ΣΑ 2000
Τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής στο κικ μπόξινγκ

Φωτογραφίες

Κάντε κλικ πάνω στις παρακάτω φωτογραφίες για να τις δείτε σε μεγαλύτερο μέγεθος

A.Σ. ΩΡΙΩΝΑΣ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥA.Σ. ΩΡΙΩΝΑΣ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥA.Σ. ΩΡΙΩΝΑΣ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥA.Σ. ΩΡΙΩΝΑΣ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥA.Σ. ΩΡΙΩΝΑΣ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση: Β.Λάσκου 37 και Αγ.Φανουρίου, Παγκράτι
Τηλέφωνο:
Fax:
Κινητό: 6975 653883, 6943 674453
E-mail: wriwn@yahoo.gr
Website:
Facebook: https://www.facebook.com/pages/%CE%A9%CF%81%CE%AF%CF%89%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CE%91%CE%A3-%CE%A0%CE%BF%CE%BB%CE%B5%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CE%A4%CE%B5%CF%87%CE%BD%CF%8E%CE%BD/416727285139598?fref=ts

Αναζήτηση

TAE KWON DO ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
KRAV MAGA PERISTERI
Αθλόπολις
Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO
Olympus
Α.Σ. Η ΑΤΡΑΠΟΣ - ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ ΡΕΝΤΗ
JUDO
ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ
Bujinkan Dojo Hellas
Ομοσπονδία Krav Maga
Ferrum Gym
Satori
TCMA


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική