Σοφά λόγια

Η ικανότητα να χαλαρώνουμε αντικατοπτρίζει την προθυμία μας να εμπιστευόμαστε.
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Σχολές Πολεμικών Τεχνών

WING TJUN ΑΡΤΑΣ

Προφίλ Τέχνης

Το σύστημα Γουίν Τσουν Kung Fu δίνει έμφαση στην ταυτόχρονη άμυνα και επίθεση.Αποτελείται από μικρές ευθείες κινήσεις ,σχεδιασμένες έτσι ώστε να μειώνουν στο ελάχιστο την απώλεια ενέργειας και να αυξάνουν την ταχύτητα της αντεπίθεσης. Είναι Βασισμένο στην αρχή που δηλώνει ότι η μικρότερη απόσταση μεταξύ σημείου Α και Β είναι η Ευθεία γραμμή.Πρόκειται για ένα γρήγορο σύστημα ,χωρίς περιττές κινήσεις και συνεχή ροή μεταξύ τους. H ξαφνική συστηματική αλλαγή και συντονισμένη πορεία τών κινήσεων ,συγχωνεύεται σε μια νέα και ισχυρή μονάδα.Το Wing Tjun δεν είναι άθλημα ,για αυτό και δεν συμμετέχει σε αγώνες κάτω από κανονισμούς και εξοπλισμό .Είναι ένα σύστημα πολεμικής τέχνης που μπορεί να αλλάξει και να εξελίσσεται .Αντίθετα με άλλες πολεμικές τέχνες ,η φιλοσοφία των τεχνικών δεν βρίσκεται στο να αναχαιτίσουν η να αποτρέψουν την επίθεση, αλλά να την καταστρέψουν ώστε να μην υπάρξει άλλη .Στο Wing Tjun η άμυνα είναι επίθεση και η επίθεση άμυνα .Η απλότητα είναι το κλειδί σε αυτή την τεχνική και δεν υπάρχει χώρος για τίποτα περιττό.
Στη σχολή λειτουργεί γυναικείο και παιδικό τμήμα.

Προφίλ Δασκάλου

Ο Sifu Παναγιώτης Νάνος γεννήθηκε το 1971 στο Μόναχο της Γερμανίας.Ξεκίνησε τις Πολεμικές Τέχνες το 1988 με το Kick-Box.Το 1997 άρχισε να ασχολείται με το WT και γράφεται στην Ακαδημία του Sifu Reimers. Εκεί μετά από 1 μήνα ήταν τόσο ενθουσιασμένος από το WT που άρχισε την επαγγελματική εκπαίδευση στο WT και στο Latosa – Escrima με 5 φορές την εβδομάδα προπόνηση ,σεμινάρια και ιδιαίτερα μαθήματα στον Σίφου Ρέιμερς.Ώσπου το 1999 παίρνει τον 12 Βαθμό και με άδεια και επίβλεψη του Σιφου Reimers ανοίγει σχολή στο Μόναχο.
Συνεχίζει εντατική επαγγελματική εκπαίδευση και παρακολουθεί σεμινάρια στον GM-Leung Ting- και στον GM Keith R. Kernspecht όπου το 2001 δίνει εξετάσεις στον GM Keith R. Kernspecht και παίρνει το πρώτο Techniker .
Το 2002 όταν ο Σιφου Τάσος φεύγει από την ΕWTO (Ευρωπαϊκή ομοσπονδία Wing Tsun )ιδρύει την δική του ομοσπονδία όπου τον ακολούθησε με τους μαθητές του.


Φωτογραφίες

Κάντε κλικ πάνω στις παρακάτω φωτογραφίες για να τις δείτε σε μεγαλύτερο μέγεθος

WING TJUN ΑΡΤΑΣWING TJUN ΑΡΤΑΣWING TJUN ΑΡΤΑΣWING TJUN ΑΡΤΑΣWING TJUN ΑΡΤΑΣWING TJUN ΑΡΤΑΣWING TJUN ΑΡΤΑΣWING TJUN ΑΡΤΑΣ

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση: Αρτινών Πεσόντων 6, Άρτα
Τηλέφωνο: 2681028105
Fax:
Κινητό: 6970886043
E-mail: wingtjunarta@yahoo.gr
Website: http://www.wingtjun.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/wingtjungreece?ref=hl

Αναζήτηση

TCMA
Olympus
Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
Bujinkan Dojo Hellas
AIKIDO DOJO HERAKLION
Ομοσπονδία Krav Maga
Αθλόπολις
ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ
KRAV MAGA MALEH
A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO
TAE KWON DO ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική